måndag 31 mars 2008

Drömskåp


Foto: Lotten
Min mamma har suktat i flera år efter ett sådant här kakelugnskåp och nu är det äntligen hennes. Hela skåpet är gjort i trä och dekorationsmålat så att det skall se ut som en riktig kakelugn. Både överdel och underdel går att öppna och även där är det dekorationsmålat. Visst är det fint?! Rummet det står i blev mycket ljusare eftersom skåpet som stod där innan var ett mörkt gammalt bokskåp som sög åt sig allt ljus ;-)

torsdag 20 mars 2008

Glad Påsk!


Foto: Lotten
Redan påsk...? Det är inte klokt vad fort tiden går.... Jag skall jobba tre nätter över påsk så mannen tar med barnen till svärföräldrarna i Östergötland. Det blir jätteskönt för mig att kunna sova ifred på dagarna men jag kommer ju sakna ihjäl mig. Idag har jag fixat iordning påsk-äggen som killarna skall få i bilen upp imorgon. De innehåller varsin tidning och godis såklart.
Nästa vecka är det påsklov så det kommer jag att fira med barnen på landet. Kanske blir det lite fixat på landet med målarfärg.... vi får se! Ha en underbar påsk alla ni som tittar in här hos mig i Nästet.

måndag 10 mars 2008

Färgexplosion - I lIke!



Foto: Lotten




Om ni inte har förstått det än så säger jag det igen - Jag mår bra av färger... Jag älskar färger! Kan man då bli annat än glad när man får ett sådant här fint täcke.....? Det kommer från http://www.annao.se/ och fanns som ett erbjudande i Elle interiör´s förra nummer att köpa. Min goa lilla mamma köpte det till mig och det kom på posten idag. Jag fyller år denna veckan så vi skall fira litegrann på landet.... jag fyller inte jämnt eller så, om ni undrar ;-)









Foto: Lotten




Jag har fått ett par förfrågningar på mail om att köpa Babuschka-väskan och det tycker jag är jättekul.... Är det fler som är intresserade kan ni höra av er på min mail nastet@hotmail.com. Priset är 200 kronor + porto.


Foto: Lotten