tisdag 30 juni 2009

Ledigt

Pga familjeangelägenheter så tar jag ledigt från bloggen en tid..... Jag hoppas att lusten att blogga återvänder. Ha en skön sommar!

onsdag 17 juni 2009

Lycko-vinst

Foto: Lotten
Idag när jag vaknade låg det ett brev i lådan och väntade på mig. Det var vinsten från lotteriet hos norska bloggaren "Bella Vintage" som hade kommit. Den underbara lilla skarfen med babuschkamotiv samt en liten fin brosch med körsbär var min vinst. Tusen Tack snälla Bella!
Nu jobbar jag en natt till innan midsommar. Efter lite sovande på förmiddagen imorgon så sätter vi av mot landet. Det kommer att bli en annorlunda midsommar eftersom vi för tillfället är utan kök på landet. Enkelt får bli ledordet den här midsommaren ;-) Hoppas att ni får en riktigt solig och skön midsommar!

måndag 15 juni 2009

VOR


Foto: Lotten
Så här mycket folk ute på klipporna är det inte ens en högsommardag! Det var en härlig syn.... alla ville trängas längst ut vid "Skallens" Fyr för att se bäst.....


Foto: Lotten
... starten på den näst sista etappen i Volvo Ocean Race. Ursäkta den gryniga kvaliteén på bilderna..... Svårt att zooma och få skarpa bilder.
Ok, detta var långt ifrån inredning.... men ibland kan man behöva visa något helt annat ;-)



onsdag 10 juni 2009

Svart-vitt

Foto: Lotten
Den här veckan har det varit fullt upp med jobb, fix och så slutligen avslutning i skolan imorgon. Idag kommer tvättmaskinen att gå varm och strykjärnet skall få jobba som aldrig förr. Storebror flyttar nämligen ut till mormor på landet direkt efter avslutningen och skall vara där tills skolan börjar i höst. Lillebror får gå lite till på dagis för han vågar inte vara ifrån sin mamma såå länge ;-) Gulleplutten.
Jag har sen semester i år så jag har drygt 6 veckor kvar..... hoppas att sommarvärmen kommit tills dess. Idag tänkte jag besöka en loppis. Återkommer snart!

torsdag 4 juni 2009

Gnome Bowling

Foto: Lotten
När jag var på stan igår så sprang jag på det här goa gänget! Jag kunde ju inte lämna dem kvar i affären... eftersom barnen dessutom bönade och bad att de skulle få ett eget set med Gnome-Bowling. Jag vet inte om jag har hjärta att låta barnen leka sönder dem ;-) Dom är ju såå söta!
Efter sommaren kanske de kan få ett nytt liv inomhus som inredningsdetalj.....
Tomtarna är köpta på Lagerhaus, btw.

onsdag 3 juni 2009

Ljuva Juni

Foto: Lotten
Härliga Juni är här med allt vad det innebär.... Nu åker vi till landet och kommer hem igen på lördag då det vankas 50-års partaj a la Gardenparty. Hoppas att vädret kan hålla sig fint nu så det inte blir ett blött party.... Vi syns snart igen!

tisdag 2 juni 2009

Underbart retro

Foto: Lotten


Dom här ljuvliga stolsdynorna ropade jag hem på Tradera i förra veckan och idag hämtade jag dem på Posten. Dom ser helt oanvända ut och färgerna är underbara. Jag har tänkt att ha dem på utestolarna i sommar - Det kommer att bli jättefint!

Foto: Lotten
Imorgon åker jag till landet igen och kommer att fota framstegen i köksrenoveringen..... återkommer snart igen!

måndag 1 juni 2009

Flaggspel

Foto: Lotten
Det här fina flaggspelet från danska Maileg fick jag hem förra veckan. Jag älskar färgerna i det här... lite mjuka pasteller och väldigt danskt! Ursäkta den dåliga bilden.... men ni ser nog ändå ;-)
Inatt skall jag jobba... men sedan är jag ledig ända till söndag.