lördag 18 augusti 2012

En tygnörds bekännelser


Jag var inne på Stadsmissionen igår en sväng och hittade den här strykbrädan för 50 kr. Jag behöver ingen ny strykbräda och dessutom var den gjord för väldigt kortväxta. Det var tyget som gjorde att jag köpte den. När jag kom hem strippade jag av tyget och var supernöjd... även om tyget är skadat i kanterna så kan man få ut en del tyg. 




torsdag 16 augusti 2012

Sommaren snart slut..



Nya tyger och mönster som inspirerar har flyttat in i min tyghylla. Det kliar i mina fingrar att få sy något fint av dessa...




Nu går flyttlasset hem till stan och imorgon gör jag mitt första arbetspass. Det känns lite vemodigt att sommaren snart är slut. Jag har bara badat två gånger denna sommar.... det känns som om det är lite för lite. Men å andra sidan har vi ju fått en ny familjemedlem som förgyllt tillvaron och väger upp bristen på saltvattensdopp ;)


Hemma i stan skall jag fortsätta med utsidan. Bygga klart altanen på framsidan så jag slipper all jord. Det skall bli väldigt skönt när det är klart. Sedan har jag en massa ideér som jag vill förverkliga... Kanske gå en kurs oxå...

tisdag 14 augusti 2012



Sista skälvande dagarna på semestern nu.... Jag är fortfarande på Marstrand och suger i mig det sista goa av ledigheten. Dagarna fylls med bus av vår lilla Knut som kräver konstant passning såklart. På fredag börjar allvaret igen. Mitt lapptäcke är långt ifrån färdigt... får bli ett höstprojekt istället.

  


onsdag 1 augusti 2012

Vinnaren


Nu är vinnaren dragen i min kuddtävling. Vad kul att så många ville vara med! 
Jag använde mig av random.org för att dra ett nummer mellan 1-78. Jag tog bort ett par dublettkommentarer så det inte skulle bli orättvist..

Vinnaren blev kommentar nummer 66. Dvs friskyfrog. Grattis! Maila mig din adress på nastet@hotmail.com så skickar jag kuddfodralet till dig.