måndag 19 augusti 2013




I våras påbörjade jag min viktminskning med hjälp av Viktväktarna - det enda som hjälper enligt min mening! Jag klarar inte av dieter med en massa förbud.... Med Viktväktarna är allt tillåtet men i måttliga mängder. Nu ett halvår senare har jag gått ned nästan 20 kg ! Underbart! Med viktminskningen kom en härlig bonus - man kan lättare hitta vintagekläder som passar. Nu har jag en liten garderob med några godbitar från 70-talet som används flitigt. Senaste tillskottet är den här fina korta klänningen eller tunikan i underbart tyg.




fredag 16 augusti 2013



Lite nytillskott i tyghyllan. Tänkte att de två översta skulle få bli till skärbrädor under hösten...




fredag 9 augusti 2013



Jag köpte ett par underbara gardiner i en grupp på Facebook. Jag hittar ingen märkning men det känns väldigt Fristedt över det här mönstret tycker jag... Dom skall få hänga i mitt sovrum har jag tänkt. Jag visar bild när de hänger på plats såklart!

söndag 4 augusti 2013





Jag köpte en fin Vintagejacka i ett underbart tyg via Instagram. Det är så roligt att hitta vintage kläder som passar. Jag börjar få en liten samling nu i min garderob. Den här jackan kommer jag att bo i känns det som... en klar favorit!