tisdag 20 februari 2007

Premiär!


Jaha, så nu har även jag äntrat blogg-scenen...... vad det nu innebär? Jag har följt en massa andra bloggar i snart ett år utan att själv riktigt våga kasta mig ut där. I cyberspace.


Så vem är jag då, undrar ni säkert? En inredningtokig, loppisgalen tjej med tusen-och-ett projekt på gång samtidigt. Mitt hem är i ständig förändring till min familjs stora förtret. Just nu är det min äldsta sons rum som skall genomgå makeover..... när jag har planerat klart. Just nu är planerna aningen spretiga men jag kommer att lägga ut bilder på förvandlingen är det tänkt.


I framtiden (som inte är alltför långt bort hoppas jag) skall köket på landet bytas ut, hallen göras praktisk, furutrappan målas mm. Jag vågar inte skriva alla projekt här om min gubbe skulle läsa....

3 kommentarer:

Blomman för dagen sa...

Hej!
Kul att du hittade min blogg idag.Jag ser att det finns fler pyssel och projekt "tokiga" här på bloggen=)Ja min sambo är ibland less på mina förändringar,möblerande och fixande,men egentligen tror jag att de gillar det*ler*

Lotten sa...

Hej själv! Vad kul att du tittade förbi!

Ja, min man kan bli lite förvirrad ibland. Som när jag målade om köket när han var på jobbet... när han kom hem var det något annorlunda men han kunde inte sätta fingret på vad det var!

Inredningstokig själ sa...

Den absolut sötaste "bekväm" pallen från Ikea jag sett. . .och visst e det fint med vitt, så lätt att kombinera med allt om man tröttnar på det vita. Du har en så fin blogg :-)