lördag 24 mars 2007

Kudde.... flipp eller flopp?


Idag var jag inne på Jysk för att titta på deras utemöbler och ramlade över den här kudden. Den fick följa med mig hem för 99 kronor..... jag fastnade väl för färgerna och mönstret - det var så vårigt!


Men nu när vi är hemma igen blir jag tveksam.... jag hade ju stora planer på kuddinköpsfronten. Jag hade gått och spanat in ett par kuddar från Mairo samt Designers Guild som jag hade tänkt lyxa till med någongång.... priset är ju inte desamma som på Jysk om man säger!


Jysk-kudden är fin men.... när man tar i den känner man att kvaliteten är inte den bästa och innerkudden är en sådan där billig lättviktare som känns som den är gjord av pappersmassa. Vad tror ni kära blogg-vänner - blir det bättre om jag byter innerkudde eller skall jag satsa på mitt förstaval trots att det är så mycket dyrare?

10 kommentarer:

Signe sa...

Jag tycker att den är härlig, kudden! Kan ju bli annorlunda om du köper en fjäderkudde och sätter i.
Men det är klart..om du tänkt dig Mairo så är det kanske såna du ska ha...du kanske kan ha den där Jysk-kudden nån annanstans istället. :)

Lime sa...

Jag tycker att din kudde är fin. Jag brukar resonera så här: Om det är saker i inredningen som man tror/vet att man vill byta ofta - köp billigt. Saker som ska hålla lite längre - satsa mer pengar! Lycka till i ditt beslut! Ha en skön lördag :-)

Guldkant På Livet sa...

Behåll din färgglada och fina kudde! Det var ett bra pris och du kan ha den på flera ställen, ute i vårsolen också!! Kul att variera sig och köpa flera, bättre köpa billigt än dyrt är mitt resonemang! Ha en bra lördag! Mari.

Spets och snor sa...

Om du tror att den dyra kudden kommer att hålla ett bra tag tycker jag du ska satsa på den. Det är en annan känsla...

Lotten sa...

Tack för era kommentarer! Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag skall behålla kudden.... men det lutar åt att den blir kvar! Just nu kommer jag inte satsa på de dyrare kuddarna - det är så mycket annat som pengarna skall räcka till!

Ha en trevlig söndag i vårvädret!

alacs sa...

Behåll den billiga kudden så länge du känner för den - sedan är det ju bara att köpa nytt! Fördelen med billiga grejer!

Kul att du gillade mina matchande krukor. Har bestämt mig för att

1. bara ha vita ytterkrukor
2. försöka hålla mig till en stil

Har dock redan lyckats frångå det iom 2 nyinköpta orkidekrukor i glas, samt en jättesöt keramikkruka med blommönster...

Trevlig söndag!

alacs

-ME- sa...

Lätt att jag skulle satsa på designerkuddar istället. Jysk är smäck nästan rakt av tyvärr - om de inte skärper till sig nu när de tydligen har fått en ny inköpare centralt. Själv fyndade jag nämligen Sigvard Bernadottes vispskålar till vrakpris (129 för trelitersbunken och 79 för lilla på 1½ liter) och det är INTE vad de kostar i andra affärer. Men jag håller med, det känns när man tar i deras grejor (ja, utom bernadottebunken då) att det inte är nån kvalitet. Och kvalitet känns lyx, såndär som gör en lycklig länge länge...

Tack för besöket i min blogg, det är alltid roligt att få en hälsning av nya läsare! :)

Purple sa...

Ovanligt snygg för att vara Jysk. Det ena utesluter väl inte det andra, kuddar kan man ha hur många som helst. Man kan ju byta ofta.

Josefine sa...

Jag gillade kudden jätte mycket! Det verkligen lyser vår och glädje över den! Behåll! :) Kramar från mig!

Lotten sa...

Tack allihop i den ärade bloggjuryn! :D Ni är oslagbara!

Jag har nog bestämt mig för att Jysk-kudden får vara kvar tills vidare - den är ju rätt så söt att se på!