måndag 9 april 2007

Nu är påsken över

Nu är jag tillbaka efter påskfirande med släkten på landet. Traditionsenligt har vi ätit mycket god mat och godis, druckit gott och umgåtts. På påskafton var vi uppe på berget för att beskåda påskbrasan. Det är en tävling på blodigt allvar mellan öarna att få den största påskelden.... därför visar jag en bild på brasan hur den såg ut på dagtid när vi var uppe med julgranen - bilderna från själva elden är inte de bästa, men jag tror att ni får en uppfattning....


Foto: privat
Nu skall jag titta igenom era bloggar och se om ni vart flitiga i påsk..... vi ses!

5 kommentarer:

Hemma på landet sa...

Tack, gumman! Du är snäll du. Kram Stina

hulukvarn sa...

Kul, vilken hög!! Kommer du ihåg var du hittat mönstret till de vita stolarna!! kramar Hanna

Blomman för dagen sa...

Välkommen hem från blåkulla=)
Hälsningar Karin

Pernilla sa...

Åh, saknar Bohuslän där jag är uppvuxen – när jag var liten "drog vi till påskefyrn" alla ungar i samhället körde runt med små skottkärror och vagnar och samlade så mycket material som möjligt för den största brasan! Bra sätt att bli av med gammalt skräp och trädgårdsrens också. (PS: Vilken ö?)

Pernilla sa...

Högre upp – Bovallstrand i Sotenäs. Litet, but beutiful. Jag har bott i Göteborg fler år också men bara varit en gång på Marstrand, konstigt! Men det var väldigt, väldigt fint. Du ska bara vara glad att du har möjlighet att få vara där!!! Ha en trevlig kväll!