tisdag 29 maj 2007

Fyndat på Indiska


Foto: Lotten


Igår gick jag in på Indiska och tittade. De hade inte så mycket nytt men de hade rea på tallrikarna som jag gått och spanat på hela våren.... Gissa om jag blev glad! Äntligen slog jag till och köpte hem en uppsättning! Nu åker våra gamla IKEA-servis....


Besticken är av märket "Rangthong" - ett Thailändskt märke. Dom finns faktiskt representerade på "Museum of modern art" i New York. Just här har jag dukat med fiskbesticken för dom är extra fina tycker jag!


Glasen är arvegods efter min farmor och farfar. Min farmors monogram är graverat i glasen. Hon fick dem på sin 50-års dag.

7 kommentarer:

Tilde sa...

Tänk så kul det är när man kan fynda nåt man tittat på länge, då känner man sig nöjd.Snygga tallrikar och så kul med gamla glas.

cleo sa...

Jag såg dem häromdagen och ville köpa dem, men jag har inte plats i hyllorna. Men nu när jag ser dem igen tänker jag att jag får nog skaffa lite utrymme ihyllorna ändå, för de är ju så fina! Indiska har mycket fin nu!

Marie sa...

Visst är det roligt när man fyndar. Jättefina tallrikar.

Ha det bra.
Kram Marie

Signes vind sa...

De ser verkligen fina ut! Måste försöka hinna till Indiska innan de tar slut.

Poppins sa...

Det var jättesnygga tallrikar! Synd att jag inte behöver nya...

Karin sa...

Fina tallrikar. Halva priset?! Vilket fynd du gjorde.

Sextiotalsvillan sa...

Vacker dukning med fina tallrikar och söta glas. Vad roligt med gravyr på glasen, blir ju så personligt! Måste nog ta en sväng till indiska snart, var längesedan jag var där!