måndag 14 maj 2007

Hatthylla

Den här hatthyllan är jag lite sugen på.... Bilden är inte den bästa - fotat i smyg med mobilen ;-) Visst är den fin? Priset i största storleken som är 140 cm lång, ligger på 2350 kronor.
Alternativet är Swedese´s "Tree"..... tycker ni att jag är lite schitzofren så kan det nog stämma när det gäller stilar. Jag hade tänkt att ha en modern hall i avskalad stil..... så hittar jag den här hatthyllan och allt ställs på sin spets! Så nu är jag tillbaka på noll.... dags att tänka om eller iallafall tänka nytt... Man kan tänka en hel del när man syr faktiskt! Ha en bra dag!

13 kommentarer:

Sextiotalsvillan sa...

Jag är precis likadan!! Tycker att det finns så mycket snyggt!! Men varför måste man välja?! ;-) Tycker absolut att du ska köpa hyllan, som var superfin, och blanda dina stilar!!

Poppins sa...

Alltid lika spännande att gå in på din sida och se vad du har för dig :)
Hyllan är snygg, kul att du också är lite velig när det gäller inredning. Men det är nog fler än vi...
KRAM

Katten Pejst sa...

Den där hatthyllan är underbar (funderar på om inte jag sett den också, men i så fall fanns det en snarlik variant som jag tyckte ännu bättre om). Jag hade gärna haft den själv, men vi bor i ett nybyggt hus och jag tycker att just denna hatthyllan passar bättre in i ett lite äldre hus. Vi valde istället en mer "modern" variant från Greith i aluminium och ek som passar vårt hus perfekt!

Guldkant På Livet sa...

Vilken himla snygg hylla!! Jamen den passar ju i en sk avskalad stil med ju!! Det är ju vad som är runt om den som påverkar! Om du undviker att hänga rosor och ljuslyktror i den blir det stilrent ändå, den var supersnygg!! Mari.

Viktoria sa...

Hyllan är jättefin!

Signe sa...

Shit va dyr den var!...men otroligt snygg!!!...den skulle jag gärna ha oxå! :)

Lotta sa...

Den är verkligen jättefin! Fast med tanke på min stora familj och hur mycket de alltid ska ha framme så får jag hålla mig till min stora handgjorda hatthylla. Fast någon gång ska jag också ha en sån fin!

Kram Lotta

Isabelle sa...

Swedeses träd är ju bara såå snyggt! Jag stod och fingrade på det senast idag. Undrar vad det kostar? Ska genast kolla upp... Men annars tycker jag det är helt ok att blanda stilar så länge man tycker om det själv och man skapar en egen röd tråd. :-)

Karin sa...

Det är synd att då man hittar något man verkligen vill ha är det ofta så dyrt! Men den var jättefin och passar nog hos dig.

Hemmarikets Charlotte sa...

Jag tycker att det är snyggt och framförallt personligt att blanda lite stilar så länge det inte blir för mycket.

Gillar du den så köp! är mitt tips.

Malin sa...

Man ska blanda! Som tur är passar ofta det man gillar ihop. Hyllan var jättefin :)

Junitjej sa...

Väldigt fin hatthylla!
Den skulle jag också vilja ha!

Paula sa...

Hej!

Vilken underbar hatthylla! Var kan man köpa den?

Mvh Paula