torsdag 7 juni 2007

100:e inlägget

Foto: Lotten
När jag startade bloggen i februari kunde jag inte tro att det skulle vara så här kul! Jag har utvecklat ett slags "blogg-beroende" .... men på ett positivt sätt! Jag har ju träffat så mycket trevliga bloggare som delar mitt intresse för inredning... och läsa alla kommentarer är som julafton ibland. Jag har fått tips och ideér samt nya sätt att se inredning och stilar ;-) Jag har utvecklat ett intresse för foto som jag inte hade tidigare - jag ser på saker och ting genom "bloggens ögon" och fotar hej vilt! Till alla er (ni vet vilka ni är!) vill jag ge buketten med Lupiner om jag kunde!


Foto: Lotten
Jag bjuder här på ett par bilder på några krukor/skålar med härliga kronor på! Jag älskar kronor - ända sedan jag var liten och lekte "prinsessan Rosenknopp"!

9 kommentarer:

Sextiotalsvillan sa...

Har också en svaghet för kronor. Har bl.a. med en krona i vårt monogram när vi gifte oss ;-)
Grattis till 100:e inlägget =)

Lykke sa...

Snygga krukor men lupinerna.. ja det är något speciellt med dem. Tulpaner och syrener är favoriter men lupiner påminner om sommarlov, mormors sommarställe o barndom. Det är minnen att vårda :-9

Poppins sa...

Håller med om att bloggandet är kul och inspirerande. Och så tackar och bugar man för buketten...
Kram

Karin sa...

Vilken fin prickig duk du hade. Känner igen mig i bloggberoendet. Men så länge det är kul är det bara att köra, hoppas du fortsätter länge i alla fall!

Inredningstokig själ sa...

Ja det är lätt att fastna framför datorn då man har en blogg. . .skulle ha TUSEN andra saker att göra (skulle jag göra en "Att göra lista" skulle den aldrig ha nåt slut)

Fina krukor, gillar vitt och blått tillsammans. . .

Signes vind sa...

Precis så som du uttrycker det så känner jag om bloggandet. Det är verkligen beroendeframkallande och jag har fått förkovra mig i en massa intressen :fotande, skrivande, inredning m.m
Jättekul! o kul att läsa din blogg - jätteinspirerande!!!

Sara sa...

Åh lupiner är så vackert! Visst är det kul att blogga, jag har bloggat sen november 2006 och blir bara mer beroende!

cleo sa...

Grattis till inlägg nr. 100 och vilka vackra lupiner. Min favoritblomma! Trevlig helg!

Viktoria sa...

En till som gillar att blogga och har fått massor av inspiration av andra bloggare!