söndag 3 juni 2007

En fråga...

...till alla kunniga bloggare där ute! Hur gör man om man vill göra ett collage av bilder? Måste man ha "Photoshop"..... och isåfall funkar det med en äldre variant? Finns det något man kan ladda ner enkelt som inte är så stort....Foto: Lotten

11 kommentarer:

Eva Agnes sa...

Du måste ha Photoshop. Något man kan länka ner känner jag inte til men försök få tag i en piratkopia av Photoshop. Usch vågar jag gå ut med detta offentligt....
Jag tar chansen. Kanske någon annan känner till om det finns något annat program som går att ladda ner.
Tack för besöket på min sida och välkommen tillbaka.
Kram Eva Agnes

Poppins sa...

Du kan testa Photoshop gratis i 30 dagar om du laddar ner hos Adobe. Men mina 30 dagar är precis slut och nu står jag där helt panikslagen. Jag får nog lyda Eva Agnes råd... ;)
Förresten, det finns tips om program hos Evas Scrap, http://eva-minabilder.blogspot.com/ om ett annat program som hon använder för Digital Scrapping.

Skrotmaja sa...

Sorry, jag är inte någon att förlita sig på. Jag bara beundrar din skål... : )

Mia sa...

Ja, jag ser att jag inte behöver säga nåt kanske.. Photoshop eller liknande är ju ett stort hjälpmedel. Lycka till!

Eva Agnes sa...

Skönt att det ordnar sig med Phortoshop. Den gamla versionen är bra att starta med innan man blir van.
Kramar Eva Agnes

Tilde sa...

Grattis till ny kamera visst är det kul att fota, hoppas det har ordnat sig med photoshop..Det gjorde det för mig. ..Det finns många som kan mycket om data...

Solkatter & dammråttor sa...

Vilken härlig fruktskål du har ...gillade den jag. Jag får önska lycka till med "photoshopandet". ser fram emot att se dina collage framöver =)
Ha det gott!Kram!

Weronica sa...

Jag kör med gamla Photoshop elements 2.0 - folk tror inte längre att den versionen fungerar och brukar skratta åt mig :-)! Men det funkar fint! De flesta basala funktioner finns där. Lycka till!

Kix sa...

JAg har photoshop men har inte lärt mig det ännu... Det är väl bara att ta sig tid och sätta sig och pilla med det så lär man sig men det blir bara inte av. Jag är nog för otålig... :-)

Lantlivs Anna sa...

Hmm, photoshop är ju bäst, så är det ju bara. Men den kostar fläsk rent ut sagt. Nu har jag inte kollat in Googles Picasa, men jag tor du kan göra collage där. Kolla in vet jag!

http://picasa.google.com/

Tingeltangel sa...

Enkla collage går att göra i Powerpoint också.... Jättekul att få besöka din blogg, den är så fin.