söndag 17 juni 2007

En studie i verandor...Foto: Lotten
En underbar söndag i skärgården.... tillbringade jag med en veranda-studie! Visst är de vackra!? Kolla detaljerna, färgerna, snickerierna och all omsorg som ligger bakom!


Foto: Lotten
Tanken var att jag skulle göra ett collage i Photoshop.... men det verkar ta tid att lära sig! Det gick inte ens att starta programmet idag eftersom datan är full.... måste rensa minnet tydligen - det överlåter jag till maken! Det är väl inte så konstigt om det blir fullt förresten.... bara i helgen har jag tagit över 300 bilder! Väldigt många bilder är tagna i trädgården på landet.... återkommer snart med dessa bilder!

5 kommentarer:

Poppins sa...

Så fina bilder och fina verandor. Det är något som jag tycker så mycket om att titta på när jag åker norrut. Det finns inte många sådana vackra verandor här i söder. Ha en bra vecka!
Kram

hulukvarn sa...

Åh jag drömmer om en veranda!! jag hoppas vi får bygglov:)

Karin sa...

300 bilder! Det var mycket men det blir lätt så med digitalkamera. Fina verandor, jag håller med-så skulle jag vilja ha det!

Guldkant På Livet sa...

Himmel vilka vackra verandor du fotot!!! Oj, oj, de kunde verkligen snickra förr, så vackert!! Jag ska inte klaga, njuter av vår gård och vårt hus men jag längtar ändå ständigt efter ett sånt hus som de du visar upp här!! Högt i tak, snirkliga verandor och farstukvistar, såå fint!! Vilka fina bilder du tagit sen sist, på havet, insekterna mm, Photoshop är inte nödvändigt, jag prövade göra ett collage förr men det blir lika bra att sätta ihop små bilder såom du gjort!! Ha en bra vecka och midsommar om vi inte ses!! Mari.

Signes vind sa...

Känner nog igen några av dessa verandor - mitt paradis på jorden ;-))