tisdag 19 juni 2007

Tapet valets våndor....



Foto: Lotten



Nu har jag lånat hem ytterligare tapetprover.... Det gäller alltså tapetvalet till hallen. Det verkar som om jag har siktat in mig på naturmönstrat, blommor, fåglar, slingrit och lite skirt....inte riktigt vad jag trodde att det skulle bli :-O Måste bero på Linné-jubileét eller? Maken är fortfarande inställd på magnolia-tapeten... jag är mer inne på fågeltapeten. Vad tycker ni?



"Min " färgaffär har just nu rea på färger och tapeter.... inte så ovanligt kanske... men, de har även en massa design-prylar och möbler till kanon-priser! Jag visar upp mina fynd imorgon... så ni inte tappar intresset ;-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga tapeter! Det är ju lite liknande känsla på alla fyra rent kulörmässigt (inga starka kulörer), inte samma kontraster mellan magnoliatapeten och "dina" val som förra gången. Tapeten med fåglar känns lite mer spännande i mitt tycke, magnoliatapeten känns "bara" snygg. Inte illa det iofs :-) Lycka till med tapetvalet! Ska bli kul att se dina fynd. *nyfiken*

Lykke sa...

jag håller nog med maken- magnoliatapeten är fantastistk vacker

I Veras hus sa...

Alla är fina,men jag skulle välja fågeltapeten i turkost & rött:-)

Anonym sa...

HJälp vad svårt! Jag kan inte välja. Magnolian är stilren, men det händer mer i fågeltapeten. Du får berätta hur det blev sen. :)

Anonym sa...

Magnolian har jag själv varit inne på, med den blåa bakgrunden. Till en hall det också faktiskt.

Poppins sa...

Vågar inte säga någonting. Båda är vackra. Nyfiken på vad ni väljer och hur slutresultatet blir.

Anonym sa...

Magnolia för min del. Fågeltapeten är jättefin, men jag tror magnoliatapeten håller i längden.