lördag 21 juli 2007

Fin lampa


Foto: LottenMin mamma och jag var på en riktig bonn-auktion på landet där vi ropade in den här fina porslinslampan i riktig Cath Kidston-stil. Buden haglade och jag såg framför mig hur vi gick miste om lampan där jag stod och höll upp handen tills den vitnade..... Till slut tystnade alla andra buden och jag kunde glädjas åt att ha vunnit auktionen! Yippieeee!!! Lampan blev vår för 300 kronor! Min mama hade satt en övre gräns på 500 så det blev ju en bra bit under det!
Just nu sitter jag och bloggar på golvet efter en data-krasch.... tydligen något virus..?! Ja, iallafall så passade jag på att fixa till datahörnan när datan ändå flyttades.... så nu har jag målat och fixat litegrann. Bilder kommer när det är klart!


Lampan skall hänga i köket på landet. Vi behöver bara förlänga sladden något..... lampan hade ju hängt i ett litet torp förut och takhöjden där var något lägre än de 3,40 m vi har på landet;-)

9 kommentarer:

Maria-Jag blommar sa...

FIN! Jag har aldrig hört talas om Cath Kidston, vad/vem är det?

Poppins sa...

Helt klart ett fynd! Grattis!

EVA AGNES sa...

Grattis till den urvackra lampan. Det var nog ett bra pris i alla fall.
Kramar Eva Agnes

Lena sa...

Hej! Vilken fin lampa, förstår att du är nöjd över det fyndet. Vad duktig du är på att sy, jättefint lapptäcke! gjorde sig bra på alla ställen du fotograferade. /Lena

Lykke sa...

Åhhhh... nu är jag avundsjuk. Bondauktion... Det verkar så mysigt och spännande men jag har aldrig varit på en.

Lykke sa...

tack för tipset men hinner inte hem tills dess. Hör du talas om fler auktioner i närheten av Göteborg- tipsa mikg gärna!

Veras hem sa...

Avger ett litet livstecken från Danmark.Det ær mest regn & regn,regnjacka & støvlar blir væl anvænda.
Lampan ær otroligt søt! Passar bra i på-landet-miljø.

Signes vind sa...

Grattis till auktionsfyndet. Jag försökte komma fram till en auktion utanför Kungälv för någon vecka sedan men köerna var oändliga så vi fick vända :-((
Men priserna hade nog blivit för höga ändå.

handplockat sa...

ååh en sån hade min mamma fast med röd kant längst ned
undrar var jag har den
*får fundera*
ha det bäst