fredag 27 juli 2007

Hallen färdig





Foto: Lotten



ÄNTLIGEN!!! Har hatthyllan kommit!! Bara sådär 3 veckor försenad....



Vi var och hämtade hatthyllan och knopplisten direkt när de öppnade i förmiddags. Jag kunde inte vänta längre... Sedan hem och sätta upp den vilket var lättare sagt än gjort! Vi bor ju som sagt i ett relativt nytt hus där alla väggar är gips - detta väggmaterial från H-Vetet! När man borrat för att sätta en sådan där expander-skruv kan man ge sig den på att det är en plåtregel bakom!! Grrrrr! Till slut fick vi upp hyllan i allafall ( och de extra fyra hålen syns ju inte ;-) )




Tapeten är en äkta 70-talare i vinyl inköpt på interior1900.com. De övriga väggarna är vita med ett par utklippta blommor från tapeten som blev över. Skohyllan är en ommålad IKEA-hylla som jag inte kommer ihåg namnet på. Jag har inte målat det stora avlutade skåpet än.... åtekommer med bildbevis när det väl är gjort ;-)




Foto: Lotten

26 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilken häftig och fräsch hall du har!! och vilka mysiga gympapåsar du hade sytt!! Gulliga röda grisar med stövlar, helfestliga! Ha en skön helg!! Mari.

Hem & Harmoni Marie sa...

Hej, kul att du tittade in på min blogg!
Fin du har det... tapeten är ju grym... verkligen häftig!
Och gympapåsarna var ju för söta.
Ha det gott, kram ~Marie~

vinklar o vrår sa...

Vad häftigt det blev!! Vad roligt att hitta äkta gamla tapeter och inte nyproducerade kopior. Så snyggt att bryta av med den gammaldags sko och hatthyllan. Riktigt fräscht! Blev impad av din gymnastikspåse-sömnad, jättefina ju! Måste jag också sy sedan om några år när det är dags. Sparar din bild i min inspirationsmapp så att jag inte glömmer... minnet är ju ibland lite kort, ehrm! =)
kram / Mia

fingerspitz sa...

Nä nu tror jag att jag dör... hur fin tapet som helst, eller hela hallen är ju fina. får kanske ta ett ryck och visa vår hall snart också.

trevlig helg!

Poppins sa...

Så fräscht det ser ut. Hatthyllan var väl värd att vänta på. Tapeten blev pricken över i:et!

Anonym sa...

SÅ himla läcker tapet! jag blir alldeles avundsjuk :)

Anonym sa...

Vad fint det blev! Tapeten passar så bra ihop med möblerna, fin kontrast.

Maria sa...

Jag tror jag dör...så snyggt och härlig stilkrock! Precis min smak!!
Den knoppbrädan var fin, gammeldags men ny...var är den köpt?

Anonym sa...

Vilken härlig hall ni gjort till er! Jättefin tapet som passar superfint ihop med hatt/skohyllan. Här blir man definitivt glad när man kliver innanför dörren. :-)

Lily of the valley sa...

Vilken härlig tapet. Hallen är urtjusig
trevlig helg
kram Lily

Anonym sa...

Roligt att hitta till din blogg också ju:) Jättecool tapet ni hittat. *gillar*

Ha d
Kram

Anonym sa...

vilken underbar hatthylla och kroklist du har köpt! Var har du hittat dessa?? Vackra! Skohyllan känner jag igen..har en likadan fast träfärgad!..hihi...jasså du fotar oxå som en tok och bilderna svämmar över *fniss* Ha en skön helg! Kram

Skatan sa...

Det blev verkligen häftigt och unikt! Vilka härliga färger : ) Superhäftigt!!! Det är som f-n med borrhål...man mäter och tar det piano och ändå blir det galet! men, det är som du skriver, det syns ju inte : )

Anonym sa...

VAD FINT!!
Å vilken snygg Ko-tavla!! Har du gjort den alltså?!?!?!?!
Vet du, jag bara måste surfa runt på din sida, det var alldeles för länge sen jag tittade in!! Ha det bra!! Nu ska jag kika runt....=)

Signes Vind sa...

Kul med färg o form. Är lite trött på allt vitt, vitt, vitt. Vågat och läckert o personligt! Grattis!!!

Lotten sa...

Tack för alla trevliga kommentarer! Det är alltid lika roligt att läsa dem.... även om jag kanske slarvar med att svara ibland;-)

Anonym sa...

Vilken otroligt rolig tapet, fast jag inte gillar rosa är jag avundsjuk!

I Veras hus sa...

Äntligen fick man se det superbra resultatet! Jättesnyggt! Väl värt att vänta på hatthyllan.Tapeten var ett kapitel för sig=SNYGG!

Letar fortfarande tapet till väggen i trappen.Jag har likadan skohylla(heter Leksvik förresten)och jag har också målat min vit(S),men klätt sittdelen med fuskfårskinnspäls.

Anonym sa...

Vilken fin tapet, den blir man glad av. Jättesnyggt!

josephine sa...

wow sicken underbar tapet!! grönt och rosa - oslagbar kombination!!
TACK för GOD inspiration! Nu känner jag att jag fick fart på FÄRG-nerven igen inför min stundande badrumsrenovering - TJOHO. Tapet bara måste det bli! Tack tack för underbara hallbilder! Supersnyggt!

Sara sa...

Hallen ser verkligen jättefin ut, tapeten är verkligen häftig :)

Anonym sa...

vilken härligt färgglad hall du har - den känns riktigt välkommnande. :D

Anonym sa...

Å, vilken läcker hall ni fått! Superläcker tapet! Var köpte ni knopplisten?
Håller med om att gipsväggarna måste vara "from hell". Ångrar sååå att vi inte bad snickarna spika upp oSB-skivor bakom gipsen i HELA huset *morr* Gissa om vi kämpat med att få upp de få saker vi lyckats hänga på väggarna. och några hyllor har redan rasat ner och slitit upp stora hål i väggen. *suck* Min händige bror var dock på besök nyligen och då fick vi upp ytterligare några hyllor och en gigantisk tavla som jag aldrig trodde att vi skulle våga oss på att hänga upp.
=)
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Brunkullan sa...

Häftig tapet!! Läckert att lysa upp i hallen med.

Susanne

DRÖMHUSET sa...

Vilken härlig hall!!!
Underbar tapet och jag bara undrar vart ni hittat hatthyllan?!

Trevlig Helg!
Kram Sofie

Anna-Karin sa...

Va snygg hall. Har en rulle av den där tapeten liggandes här hemma. Ska nog använda den. Älskar den verkligen. Du inspirerar verkligen..