torsdag 2 augusti 2007

Äntligen IKEA-katalogen

Foto: Lotten
Så äntligen kom då den hett efterlängtade IKEA-katalogen....Vaddå?? tänker ni säkert nu - den har man ju kunnat läsa på nätet ett bra tag nu!! -Ja, det har man ju kunnat men jag är en traditionell tjej som håller på traditionerna ;-) IKEA-katalogen läser inte jag på nätet - så är det bara! Finns det något bättre än att sitta en stund solen i lugn och ro och bläddra i en slitterny IKEA-katalog?
*
Igår var jag återigen och fyndade lite på loppis.... bland annat köpte jag ett litet kakfat i vitt pressglas. Jag visar snart mina fynd här....Sedan håller jag på att avsluta ett annat projekt - data-hörnan har gjorts om och kommer snart finnas för beskådning här. Ha det bra idag och glöm inte att vara med i tävlingen (bara en dag kvar nu)!

3 kommentarer:

signe sa...

Det är alltid roligt när den kommer! Jag fastnade för ett skåp, litet vitt som stod bakom en blåvitrandig fåtölj!..det stod vad den hette och pris men sen hittar jag den ingen annanstans i katalogen ..gick in på nätet och där finns den på bild men ingen info..då blir jag otålig! Varför finns inte den att köpa?! :) Vill ha! :)

Maria-Jag blommar sa...

Jag fick Ikea katalogen igår, men jag känner mig nästan lite besviken, kanske för att jag var till Ikea 2 ggr i helgen så det som var nyheter i katalogen hade jag ju redan sett! Nu blir jag lite avundsjuk på dig eftersom jag ser att du har en sådan fin Greengatemugg/kopp-jag vill ha! Har varit så nära att klicka mig till Greengateprylar från Syster Lycklig nu flera gånger, men hållit mig hitills. En kanna står först på tur...

Maria-Jag blommar sa...

Jag har valt dig, kolla in min blogg!