måndag 3 september 2007

Höst
Foto: Lotten
Hösten är här..... det känns i luften! Underbart om ni frågar mig.... särskilt sådana här dagar när solen skiner! Tyvärr kan jag inte riktigt njuta av det eftersom jag är så hemskt förkyld. Bilderna ovan med prydnads pumporna och kålbuketten är från förra hösten. Jag har inte sett om det kommit prydnadspumpor än till affärerna...... de finns ju i så många fina färger och former så man kan inte tröttna på dem! Helt klart mina favoriter!
*
I slutet av denna veckan fyller min stora grabb 7 år! Tänk vad tiden går fort..... Han önskar sig Pokemon..... men det kommer han inte att få för jag avskyr den där japanska manga-skiten! Han kommer däremot att få en liten stereo/CD-spelare + skivor. Plus en Stringhylla som jag fixat iordning....... återkommer med bild när den är helt färdig. Just nu torkar sista lagret med färg ;-)
6 kommentarer:

Uppe på vinden sa...

Ut och kika nu, jag såg pumpor i en blomsteraffär i onsdags, de är verkligen fina! Så spännande med födelsedag! Min son fyller 7 år i november, samma sak som din grabb har han börjat prata om...aldrig säger vi föräldrar...vi får väl se om man orkar stå emot önskningarna...hi hi! Må gott! Kram!

Sextiotalsvillan sa...

Visst är det härligt med höst! Roligt att få se stringhyllan sen, en klar favvo!! Krya på dig! kram / M

Signes vind sa...

Kände också att det är höst i luften så jag gjorde också ett inlägg om hösten ;-) - det är skönt på något sätt när det blir mörkare men jag längtar redan efter att det vänder igen och det är vasalopp och tussilagon kommer.

Hem & Harmoni sa...

Härliga bilder! Ja, hösten är härlig, speciellt fina soliga dagar.
Krya på dig! Kram Marie

Pethra sa...

Vilka vackra bilder! Måste köpa prydnadskål någon dag. Nu blir jag inspirerad till ett höstinlägg, jag också! :-)

Maria-Jag blommar sa...

Bra att du håller emot Pokemon! Jag har i det längsta hållit emot all möjlig SKIT... (behöver inte vara elakt eller något bara inte god kvalité) men jag får verkligen kämpa och har kapitulerat på vissa punkter...men fortfarande har jag stopp för allt möjligt så Pokemon får de inte se, dock har de några kort och varsin tidning...