lördag 8 september 2007

IKEA-besök


Foto: Lotten
Jag var en sväng förbi IKEA igår och hittade metervis med fin sammet till ett mycket överkomligt pris - 76 kr/m! Det blev ett par meter av den orange samt den cerise sammeten med hem. Dom hade även en fin turkosblå, grön och vintervit sammet. Hittils har jag sytt en cerise kudde med zig-zag band i sömmen runt om och dragkedja mitt bak. Jag skall sy två orange och en cerise till men jag vill få tag på passpoaler till dom kuddarna att ha i sömmen som dekoration. Skall ta mig till "Knapp-Karlsson" på måndag och spana in deras sortiment. Nu skall vi ut i skogen hela familjen med fika. Jag skall plocka rönnbär har jag tänkt. Ikväll jobbar jag igen....

7 kommentarer:

Karin sa...

Hej och tack för din kommentar! Kuddarna var jättefina. IKEA har en del bra att ha-saker :) Min brödburk kommer från bruka. Dom har också en del bra att ha-saker ;)
Kram Karin

Maria-Jag blommar sa...

Ikea är bra ur många synpunkter, men speciellt tygpriserna brukar vara toppen!

essko sa...

Trodde att jag skrivit ett par rader här igår, men kanske jag glömde skicka....tyckte dina kuddar var gulliga. Snygga färger!

Tack för trevlig kommentar om mina retro-tallrikar!

http://heminnerlig.blogspot.com

Mariakoden sa...

Vilka fina bilder!!
Å stringhyllan lite längre ner är ju bara huuur fin som helst!!!
Tack för peppande kommentar hos mig....beh. det! Man blir lite grubblande då å då...Kanske en halvårs-blogg-kris???
Trevlig kväll på dig!!!

Veras hem sa...

Har du också varit på IKEA?
Orange,rosa och rött..mmmm...den kombinationen får mig att smälta ska du veta*s*(eller kanske inte?)
Alltid förundrad över att deras textil alltid är så billig(ja det är ju det mesta de har)och att det finns så mkt att välja på! Dessutom kör de rea/rabatt på tyg ibland!

fingerspitz sa...

Härliga färger och snyggt med zickzack-bandet!

tina sa...

Hej där!! Fina kuddar du sytt...härliga färger! Du undrade om träden hos mej...dom kan bli mellan 1,5 och 2 meter höga....
Ha det gott! kram