tisdag 9 oktober 2007

Vårdad

Foto: Lotten
Veckans tisdagstema är vårdad och det hade ju varit lätt att ta en bild på jobbet.... men det blev en bild på en gammal skolkarta som hänger på landet. Den måste ha blivit vårdad för att hålla sig så fin!

8 kommentarer:

LysandRia sa...

Tack för din kommentar. Jag skämdes lite i början eftersom jag tvekade på att historien var sann. Då hade ingen ännu skrivit om att de tvekade. Jag är själv utbildad närvårdare, så jag fann det mycket konstigt. Ville dock tro att hon kanske befann sig någon annanstans än i Sverige, att hon kanske skrivit fel på när hon fick diagnosen och att de avslutat behandlingen för länge sen. Jag är tyvärr för snäll och vill tro på alla, även om jag kan vara skeptiskt, men då håller jag det alltid inom mig. Kram, LysandRia

Maria-Jag blommar sa...

Det var den kartan du nämde när jag visade min skolplansch-fin! Och så mycket att spana in på den!

Lotten sa...

Lysandria - Det finns så mycket skojare på nätet så man tror inte det är sant. "Liv" har kanske fört något gott med sig ändå med sin historia.... trots att den är en fantasi. Fler kanske har fått upp ögonen för bröstcancern och bidragit till forskningen med en gåva!

Inget ont som inte har något gott med sig... eller vad det är man säger:)

Maria - Ja, det var den jag pratade om! Mycket fina detaljer att titta på! Barne älskar jättebläckfisken i vattnet väster om Afrika.

SEASIDE LIVING sa...

Men jag tror jag svimmar!!! Som jag har skrivit till dig tidigare påminner många av dina retrosaker mig om min mormor och morfar och EXAKT en likadan skolplansch hade de i det rum som vi alltid sov i när vi hälsade på hos dom! Jag vet inte hur många gånger i mitt liv jag har suttit och tittat helt fascinerad på denna plansch. Alltid upptäckte man något nytt! Jag kan också meddela dig att exakt en sån plansch var med i Elle Interiör för ca 1,5-2 år sedan i ett reportage och den värderades till ca 10 000:-. Det du! Tyvärr hamnade planschen inte i min ägo när mormor och morfar gick bort utan hos en av mina kusiner... Men, men så är livet!
Var rädd om den och vårda den ömt!
Kramar från Jenny

SEASIDE LIVING sa...

Nej, jag vet inte vilket nummer det var på rak arm. Jag kan försöka leta bland mina gamla tidningar och se om jag hittar den!! Kraam!

Veras hem sa...

Vilken fantastisk plansch/karta!
Oerhört fin.

Paula sa...

Den vill jag gärna ha på väggen! Varför är gamla skolplanscher och affischer så mycket finare än nya? Nostalgikick helt klart!

hus och torp sa...

Väldigt fin. Den skulle man gärna ta med sig hem om man fick.