söndag 25 november 2007

Barock ljustakar


Foto: Lotten
Jag tänkte visa mina fina ljusstakar i Barock-stil..... (eller är det rokoko?) som jag har övertagit efter min mormor. Dom är så krusidulliga så dom är häftiga tycker jag - kul oxå att blanda olika stilar! Det blir ju mer personligt då ;-) Jag återkommer snart med fler saker som jag har fått av min mormor.
Just nu är jag ganska ynklig. Jag har nämligen scharlakansfeber med prickigt och kliande fejs, svinont i halsen och feber..... Ynk, ynk!

6 kommentarer:

stina sa...

Vad kul sånna ljustakar har jag oxå!! Hittade av min särbo på hans jobb (sopptipp!)Jag älskar mina. Men fy vilken jobbig sjukdom du har fått! Krya på dig Kram Stina

Solkatter & dammråttor sa...

Å, stackars männska.....inte roligt att vara sjuk=(
Vilka vackra ljusstakar och det är ju annu roligare att äga något som man vet vart det kommer ifrån.
Krya på dej nu!Kramar!

Maria sa...

Men scharlakansfeber, kan man få det som vuxen?? Men visst vaccinerar de iallafall barnen mot det? Låter ju inte alls kul att ha det...så hoppas att du kryar på dig snart!! Jag sänder en liten energitanke till dig!!

fingerspitz sa...

Åh stackare då får du öva lite omvårdnad på dig själv.

Sextiotalsvillan sa...

Riktigt läckra!! Och rolig att ha framme något med historia.
Krya på dig!
Kram
Maria

restu ibu dan ayah sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan