fredag 9 november 2007

Fredagsmys

Foto: Lotten
Äntligen fredag! Nu är det färdigjobbat för denna veckan...... Dags för avkoppling... och vad passar då bättre än att avsluta middagen ikväll med en supergod Tiramisu? Glen Strömberg´s Tiramisu är supergod men lite dyr, tyvärr. Plus är att man får den i små fina glas som man kan använda sen.
Idag kom den fina skärbrädan från Maria http://jagblommar.blogspot.com/ Hon har laminerat gamla retrotyger och gjort skärbrädor och underlägg av dem. Hon är ju allt bra fiffig;-) Dessutom har hon tillägnat dagens inlägg till mig!! Jag föll ju som en fura för detta röd-vita exemplaret. Jag hade tänkt ha det till jul.... men det är så fint så jag vill alltid ha det framme!
*
Ha en superskön helg!
Kram.

10 kommentarer:

Karolina sa...

det är faktiskt inte alls svårt att göra tiramisu själv! och då får man mycket..:)

Lotten sa...

Det har jag aldrig prövat själv faktiskt..... men min lillebror är en mästare på att göra desserter;-)

fingerspitz sa...

så festligt, jag har också beställt en röd skärbräda med vita hjärtan. Den kommer att passa minst lika bra hemma hos mig. Ha en riktigt skön helg!

Signes vind sa...

Sjutton också - glömde äta Tiramisun i kväll som jag köpt och lagt i frysen. Störtgillar dessa goda - men som du säger dyra desserter. o som sagt man kan använda glaset efter t ex som ljuslykta ;-)
Glenns pasta är inte dum den heller.

Helena sa...

Jag föll också för just precis det där mönstret av alla Marias fina skärbrädor! Jag har dock inte gjort slag i saken och köpt någon ännu...

Veras hem sa...

Utmaning finnes!

Maria sa...

Så fin skärbrädan blev i sitt nya hem!!

Blomman för dagen sa...

Jag har själv aldrig gjort egen Tiramisu för jag hittar aldrig dessa kexen...=)Gott med mys i helgen.Jag gjorde själv blåbärspaj med vaniljsås.Fin skärbräda i rött!

Mia sa...

Å mums! Vilken söt bricka, nu blir jag nostalgisk.. Min allra första tapet som liten såg ut precis sådär.. kram!

restu ibu dan ayah sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan