torsdag 15 november 2007

Jul-längtan

Foto: Lotten
Nu börjar den komma - längtan till julen! Jag har stått emot i det längsta.....jag intalade mig själv att inte skriva något om julen här på bloggen före 1:a advent! Men nu går det inte längre....
Jag har lovat mig själv att inte köpa en massa nytt julpynt.... men måste erkänna att jag redan köpt litegrann. Något som jag skall köpa är faktiskt en ny adventsstjärna. Hoppas att jag hittar någon fin.
Skolplanschen på bilden tillhör bokstavsserien illustrerad av Maj Lindman. Jag har flera av den här serien på barnens rum som ni har kunnat se tidigare här på min blogg. Just den här är min mammas som jag har fått låna. Visst är det en härligt julig bild...?
Imorgon skall jag på utbildningsdag och få äta gott, sägs det. Vi syns snart hoppas jag!

9 kommentarer:

Maria sa...

Jag kunde inte heller hålla mig från att julblogga...och tänker att jag annars kanske inte hinner blogga om allt juligt innan december är slut...
Planschen är underbar!!

SEASIDE LIVING sa...

Superfin plansch!!! Jag skulle så gärna vilja ha lite skolplanscher jag också... Får fortsätta leta på loppisar! :)

Ha en skön helg! Kraaam!

Karin sa...

Köpa men inte pynta, tycker jag. Inte tjuvstarta nu din lilla fuskare! :) Kram!

hus och torp sa...

Ja nu blir man sugen på lite julpynt. De har redan börjat pynta lite på stan såg jag, så det känns inte allt för konstigt att i alla fall börja titta på vad man har hemma i lådorna.

Veras hem sa...

Vilken himla fin!
Min jultarm suger ska jag säga,och det är inte i positiv mening i år.Vi reser ju långväga bort och kommer inte hem förräns den tid då allt är bortplockat igen.Ska bara ha lite ljus o så framme,för vi åker 7/12.I år känns det skönt att "slippa" allt pynt & fix inför julen och jag ser bara fram emot värmen,Jag är inte döförtjust i snö heller,fast jag älskar julen,men i år har jag släppt det och på avstånd ser jag alla andra dona och greja och fundera.
Brukar ni fira julen på ert vackra lantställe?

Solkatter & dammråttor sa...

Vilken mysig planch...jag blir nostalgisk...såna plancher hade vi i skolan när jag gick på låg- och mellan-stadiet.
Att låta bli att handla julpynt går ju bara inte...det finns ju sååå mycket fint i affärerna nu =)
Kram!

Pethra sa...

Jättefin plansch. Jag skulle inte heller köpa något nytt, men det blev lite julgranskulor på Rusta... Och så en större kulanär jag var på "Jul på Liseberg" igår... Snälla, skynda på tiden lite så det snart är första advent och man kan börja pynta lite! ;-)

"M" sa...

Vilken fin gammal julplansh...mycket jul nu blan bloggarna

restu ibu dan ayah sa...

Obat Keputihan Obat Keputihan Herbal Obat Keputihan Alami Obat Keputihan Manjur Obat Keputihan Ampuh Obat Keputihan Tradisional Obat Keputihan Gatal Obat Keputihan Bau Obat Keputihan Berdarah Obat Keputihan Di Apotik Cara Mengobati Keputihan Cara Mengatasi Keputihan Pengobatan Keputihan