måndag 10 mars 2008

Färgexplosion - I lIke!Foto: Lotten
Om ni inte har förstått det än så säger jag det igen - Jag mår bra av färger... Jag älskar färger! Kan man då bli annat än glad när man får ett sådant här fint täcke.....? Det kommer från http://www.annao.se/ och fanns som ett erbjudande i Elle interiör´s förra nummer att köpa. Min goa lilla mamma köpte det till mig och det kom på posten idag. Jag fyller år denna veckan så vi skall fira litegrann på landet.... jag fyller inte jämnt eller så, om ni undrar ;-)

Foto: Lotten
Jag har fått ett par förfrågningar på mail om att köpa Babuschka-väskan och det tycker jag är jättekul.... Är det fler som är intresserade kan ni höra av er på min mail nastet@hotmail.com. Priset är 200 kronor + porto.


Foto: Lotten

7 kommentarer:

Maria sa...

Hej lotten!
Å, jag är likadan vad det gäller färger!! Jag såg det där överkastet i Elle och tyckte att det var prisvärt för det handarbetet med alla dekorsömmar. Kul att det blev ditt!

Gulligan sa...

Den var jättefin..väskan också...

Solkatter & dammråttor sa...

Läckert täcke...snäll mamma du har=)Grattis på födelsedagen också och ha ett roligt "kalas" på landet.
Kram/Gunn

Vita tankar sa...

Vad vore världen utan färg...färglös ;-)
Visst måste man ha lite färg runt omkring sig, det piggar upp.

Tingeltangel sa...

Vilket läckert överkast. Det är ärligt med så mycket färg.

Eva sa...

Åh det där överkastet tittade jag också på, men blev aldrig av att man beställde. Grattis förresten. Första gången jag tittar in här, but I like what I see. /Eva

Lisa sa...

Det är ju helt underbart! Vilken lyckost du är! Och dina väskor är jättefina, hoppas att du får sålt riktigt många!