måndag 30 juni 2008

Kaniner

Foto:Lotten
Det här fina Kanintyget hittade jag på Åhlens i helgen. Visst är det fint? Ytan är lite blank, chintz...? Jag skall kolla om den mattas ner lite efter en tvätt ;-) Tänkte sy en kudde till barnen och kanske till nåt annat....
Besöksräknaren har passerat 40 000 - helt otroligt! Men jag tänkte inte ha någon utlottning förrän den passerat 50 000... så ni får hålla er så länge;-)
Här nedan visar jag en liten necessär som jag sydde till mina pennor häromdagen. Det är pennor som barnen inte får använda än eftersom de trycker sönder dom..... ego-mamma. Necessären är fodrad med ett rosa tyg som gjorde den lite stadigare. Nu kommer det inte bli så mycket sytt framöver eftersom jag plockar undan maskinen nu över sommaren och semestern.
Har ni sett att jag är korre på signerat.se?

3 kommentarer:

Veras hem sa...

Det var ett fint tyg det!
Jag har inhandlat 2 krokar med kaniner i grönt o svart på Åhléns.De kanske börjar anamma mer o mer kaniner på sina prylar:-)
Ska kolla in!

Pennfacket blev fint!
Är tyget något gammalt eller har du hittat det nytt nånstans?

Kramelikram

fingerspitz sa...

Du får återkomma med resultatet efter tvätten. Lite kaniner skulle gärna få flytta in i tyghögen.

Maria sa...

Det där tyget gillar jag såklart!! Länge sedan jag varit på Åhlens...

Jag har också ego-pennor som barnen helst inte får använda...

Måste se om du skrivit något på signerat. Jag hoppade av den där korre-grejen tillsvidare, men kanske skriver något i framtiden. Just nu alldeles för mycket annat=)