onsdag 17 september 2008

Tokbilligt!


Foto: Lotten

Hejsan hoppsan vad glad man blir när man springer på en sådan här fin plåtburk för futtiga 5 kronor!! De hade rea 50% på alla varor på "min" loppis och då kan man ju inte låta bli att kika in.
Här hemma skall jag börja röja lite lätt.... åka med ett par kartonger fulla med grejer till frälsis. Börja städa ur förråd och garage plus garderober här hemma......


Foto lånad från blocket.se
På tal om garderober så hittade jag de här på blocket.se! Så fina tycker jag! Vill ha!!!! Skulle vara riktigt coola i lillgrabbens rum... eller i hallen... eller i min framtida syhörna! Jag får väl fortsätta drömma medan jag röjer och plockar här hemma!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Coola plåtprylar!
Sådana där skåp vill jag också ha =)

Postern kommer från Blue Art Studio. http://blueartstudio.blogspot.com/

vacker i brunt sa...

en helt underbar burk....och vilket pris!!!! Snacka om fyndoch presic i min smak!!! Plåt skåpen skulle bli fina här hemma med!!

Maria sa...

Ja, fyndfynd! Gillar både burken och priset!

londonhem sa...

wow coola skap, de skulle jag kunna tanka mig!!
kram
anna

fingerspitz sa...

Fem kronor kändes ju inte precis som något överpris. Självklart gillar jag burken. Och skåpen... tänker ibland på några fint slitna som jag lämnade kvar på en loppis för länge sedan.

gräsklipparen däremot får du nog behålla. jag tror inte att det är så populärt med motorklippare hos grannarna. El eller handdriven är det som gäller hos oss. Men tack ändå.

Perislja sa...

Ja! Såna "garderober" vill jag ha också! Men inte min man! Han bromsar totalt då, för det påminner om lumpen! ;D

makiato sa...

Fantastiskt fin burk du hittat!

Lisa sa...

Å jag dör va avis jag blir! har en likadan bricka!