lördag 4 oktober 2008

Danskt


Foto: Lotten
Den här fina danska alfabets-tyget fyndade jag för ett tag sedan på Tradera. Det är i mina absoluta favorit färger: rött -vitt och ljusblått. Kan det bli fräschare? Igår fick jag äntligen tummen ur och åkte till brädgården. Där fick jag fatt i en bit "båt-plyfa" som dom hjälpte mig att såga till i rätt storlek. Sedan var det bara att börja häfta fast tyget. Jag har en så kallad bordsfilt under så den blir mjuk och fin. Nu hänger den på 8-åringens rum och han är helnöjd!

8 kommentarer:

Maria sa...

Vilket roligt traderafynd!!

Kardemomme sa...

Det ble kjempefint!!! God ide og herlige farger :)Du er flink til å gjøre kupp..I dag er det sen morgen her..I natt har det blåst og stormet så vi har sovet dårlig alle sammen..Dessuten hadde jeg en ide som jeg bare måtte gjennomføre før jeg hoppet til køys..Har heklet kurv av et gammelt dynetrekk og det var så gøy at jeg ikke fikk lagt meg før den var ferdig rundt halv tre-tiden i natt :))Ha en fin dag videre! Klem fra Kardemomme :)

londonhem sa...

jattefint!!! ja danskarna gor mycket fint.
ha en bra sondag
kram
anna

Annah sa...

Jag förstår att åttaåringen är nöjd! Den blev jättefin!
Kram Annah

Kaspara sa...

Fantastisk flott! Dette likte jeg!!! Jeg er også så glad i rødtoner mot lyseblått. Bokstaver er bare så grafisk flott. Sveiver innom Tradera i blant jeg også. Har sett mange stilige retrostoffer der. Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

Kardemomme sa...

Hei igjen..Har tatt meg en titt på Lott'n Tott :) Du lager virkelig utrolig mye fint!! Jeg beundrer alle som har evnen til å sy skikkelig..Bare det å sy på glidelås står for meg som nesten umulig :/
Ønsker deg en fin uke!
Klem fra Kardemomme :)

Retro Elephant sa...

Jag gillar också färgkombon. Väldigt snygg och enkelt med tygtavlor. Har själv också gjort en som finns på bloggen.
Lägger en länkt till din sida :)

//Lina

SaaX sa...

Hej!!! va roligt att se att tyget kom till användning som du köpte av mig på tradera. Det blev riktigt snyggt....härlig blogg du har....gillar mest din arla ko :)