måndag 27 oktober 2008

Fortfarande höstlov....

Jag är fortfarande på landet och har höstlov tillsammans med barnen så därför blir det lite glesare mellan inläggen. Hoppas att ni inte tröttnar ;-) Imorgon skall jag sätta igång med projekt målning här.... förhoppningsvis kan jag visa bilder till helgen! Bilden jag visar här ovan är en lampa som jag och min mamma beställt. Enligt säljaren är det lampor från ett arkitektkontor i Östtyskland..... Jag tyckte iallafall att de var jättesnygga och fick med mig min mamma på att beställa. Förra veckan när vi såg "Dr House" på TV så ser vi en likadan lampa i hans hem :) Helt otroligt! Nu väntar vi bara på leveransen... Hoppas att de är lika snygga i verkligheten! Ha en bra vecka allihopa och glöm inte att anmäla er till utlottningen här nedan!
Här köpte vi dom: www.gamlalmpor.com


8 kommentarer:

Anonym sa...

Snygga lampor! Vi har ett par lampor (Lux) i 50-talsanda som väntar på att sättas upp nu efter renoveringen, men det är som det brukar med detaljerna - svårt att komma till skott.

Lillfisen sover mest och låter oss fixa hemma, men ändå blir det inte av...

Fröken Fräken sa...

Fräna lampor! Här kan jag bara säga att det fortfarande INTE är höstlov.. men jag skulle gärna ha!!

Anonym sa...

Klart at vi ikke går lei selv om du tar deg en velfortjent ferie Lotten :)Vi er her enten du blir borte en uke eller enda lenger vet du :)Lekker lampe du har bestilt!
Jeg liker så godt sånne enkle lamper..De passer så godt til eldre møbler også..Du må ta bilder når du har fått den i hus etterhvert..tenker du gleder deg..Kos deg videre med ferie og eventuelt papirklipp ;)Her i oslo snør det i dag :)Klem herfra :)

Lotten sa...

Alacs - Mmm jag känner igen det där;-) Sakerna har en tendens till att lbi liggande....

Fröken fräken - Jag hoppas att dom är lika fina som på bilden. Höstlov är jätteskönt!

Kardemomme - Tack! Vad snäll du är ;-) Klart jag visar bilder sen på hur det blev.... Snö ?? Burr!! Snön får gärna vänta ett tag till....

Anonym sa...

Hei Lotten :)Satte meg akkurat ned foran maskinen her :)Synd at du ikke har med ting å pusle med men kos deg på ferie likevel ;)
Hvor lenge har du ferie da?
Kommer du hjem igjen til uken?
I morgen har jeg tatt meg fri fra jobben..Skal sove lenge og pusle litt med symaskin og hekling og på kvelden skal datteren min ha Halloween-party for de nærmeste venninnene..Jeg kunne godt ha freid meg uten Halloween men har vel ikke så streke meninger at jeg nekter ungene denne moroa..
Ha en koselig kveld der du er..Klem fra Kardemomme :)

Anonym sa...

Ja det er denne lørdagen jeg skal treffe Kaspara :)Gleder meg veldig og jeg skal hilse henne..
Du skulle vært med du også vet du ;)

Vintage Victoria sa...

Hoppas du har en riktigt skön ledighet! Blir kul när du kommer tillbaka, kram Victoria

Anonym sa...

Så coola!!! Särskilt foten!
JAg fick den där Domino boken men blev tyvärr litebesviken... Fast jag ha de skyhöga förväntningar. Nåja, den är snygg som soffvbordsbok iallafall. :D
Eller julklapp till svärmor. Hihihi!
Du jag fick idag tag i stämplar från Claes Olsson. Jippi! Ska snart testa stämpla! Kul!