söndag 19 oktober 2008

Shindis hem

Tjejen som bor i det här coola hemmet köpte en Mjölktavla av mig för ett tag sedan och i helgen fick jag de här bilderna från hennes kök. Så otroligt kul att få se hur det blev med tavlan på plats. Jag gillade lampan hon har över köksbordet. En kul detalj är att hon har använt Stinghyllor istället för överskåp. Jättesnyggt! Kolla in speceriburkarna som hon har skrivit innehållet på med en vit penna - Bra idé!
Blir du sugen på att se mer av det här hemmet? Gå in och kolla på http://www.styleroom.se/album/4040 Där finns massor av bilder från Shindis hem som är jättehärliga! Kolla in hennes samling av gamla galgar, sovrummet och hennes sminkbord är urläckert!


8 kommentarer:

Kaspara sa...

Dette liker jeg!!! Rå industriell lampe, Tolexstoler som jeg er så fan av, og bokstaver (kjempestilig).Melkekartongen din passet bare SÅ godt inn. Den er utrolig fin. Ha en fin dag i grannelandet!! Klem fra kaspara

Perislja sa...

Tack för tipset!
Ska genast susa dit!
Och TACK för leveransen! Är suuuupenöjd. Passar som hand i handske hos mig!

Kardemomme sa...

Det bildet ditt er jo superfint!! Ikke rart du får bestillinger på det..Så gøy at du fikk bilder fra leiligheten til kjøperen i retur..
Krukkene med tekst på var veldig fine..har sett noe lignende på Granit som selger penner som kan brukes til glassmaling :)

T H E R R E fotoblogg sa...

Hej!

Såg att du kommenterat hos Persilja ang. Måleributiken... Beställde hem tre prover (stod inget om att de var slut i lager) och betalade. Fick nu ett mail efter någon dag att proverna var slut och skulle komma inom "ett par veckor" :S Ska man bli orolig? Bara småsummor ju, men många bäckar små :/

Karin sa...

Vad tar du för att göra en mjölktavla inkl frakt? Om du nu gör dem på beställning?

Karin sa...

Då måste jag fundera lite. Inte så att jag tycker det är dyrt bara det att vi har så mycket andra utgifter just nu.

Veras hem sa...

Himla snyggt kök! Tavlan blev pricken över där kan jag säga!

sandra sa...

vad tjusigt! jag trodde först att det stod FAT och tänkte oj... men sedan såg jag ju att det stod EAT och blev glad :)