lördag 8 november 2008

Klart lilleman skall ha....


Foto: Lotten


... en bokstav med! Annars blir det ju orättvist! Härom dagen när Storebror fick sin bokstav i posten som Fingerspitz hade gjort blev det lite tumult när lillebror förstod att inte han hade fått!! Det är klart att han oxå skulle ha en egen bokstav. Igår satte jag mig och knåpede ihop ett H till honom. Det tog sin lilla tid och det var lite knepigt att få till.... den blev lite sne och vind ;-)

Nu i helgen jobbar jag tre nätter fredag till måndag. Jag brukar inte göra mer än två åt gången för man blir så vimsig efter andra natten.... men efter ett byte blev det nu tre. Det får gå!

11 kommentarer:

Kaspara sa...

Så flink du har vært og sydd bokstav til lillebror også!Du er jo sikkert sliten etter all nattjobbinga, flink mamma!! Vet hvordan det bli dersom bare en skulle fått.
Synes bokstaven var fin og sjarmerende. Jeg synes det ser sååå vanskelig ut med tredimensjonalt. Fatter ikke hvordan få det til. Ha en god jobbehelg! Klem fra Kaspara

Fröken Fräken sa...

Oj vilka mysiga inlägg som jag har missat! Den där keramik"hinken" var ju super! Och kökssoffan blev ju jättefin. Jag skulle också behöva en soffa som är lite kortare eftersom mitt kök inte heller är det rymligaste.

Lotten sa...

Kaspara - Den första bokstaven var det ju inte jag som hade sytt.... men den här till lillbror har jag knåpat ihop. Det är lite trix för att få ihop den. Min blev ju lite sne och vriden.... Men lillebror är ju nöjd!

Fröken Fräken - Ja trots att köket inte är stort så är det väldigt skönt att ha en köksoffa. Jag har sett en fin mindre variant på MIO...

Malin sa...

Åhh så fint H :)Det blev ju bra trots att du tycker det var snett och vridet:P Bara charmigt ju! Kram och trevlig lördag.

Jennica med vit inredning sa...

Tack! :)
Ja jag mailar dig om det blir aktuellt! :)
Kram

"M" sa...

Hej!! Tycker H:et blev superfint! Undrar om jag vågar försöka mig på det jag med! Hoppas ni har en härlig helg!/Madeleine

Karin sa...

Så söt, särskilt att den var lite sned!

Kardemomme sa...

Det er den fineste H-en jeg har sett på lenge!!! Herlig stoff..blomster og prikker..
Kjempesøt!!! Min datter hadde også trngt en H. men hun begynner å bli så stor at hun ikke ønsker seg sånne ting lenger :(
Det er et savn at jeg ikke lenger kan hekle dukketøy og morsomme luer til henne lenger..
Ha en fin mandag Lotten :)
klem fra Kardemomme

Jeanette Lunde sa...

Så utrolig søt!..og kjempe fine stoffer Ü * Jeanette *

fingerspitz sa...

Så bra att lillebror fick en bokstav tillslut. Kände mig lite skyldig där ett tag ;)

martina sa...

Jag vill också ha tygbokstäver, dock kan jag inte göra det själv men får väl försöka med svärmor IGEN... Jättefin bokstav, coolt tyg!