fredag 26 december 2008

Julefrid...?

Foto: Lotten
Ett litet inlägg från landet.... julen har passerat med mycketgod mat och dryck. Förväntansfulla barn som bara väntar på tomtens ankomst....även om man vet att det är någon vuxen som klär ut sig så är det likväl spännande ;-) Lilleman har blivit sjuk med hög feber och hosta så hans julklappar står orörda än så länge.....
Bilden ovan visar vårt sovrum på landet. Åter kommer snart med fler bilder....

6 kommentarer:

fingerspitz sa...

I år var första året som Alma och hennes kusin insåg att någon hade klätt ut sig till tomten men de höll det för sig själva och berättade inte för sina småkusiner.

Jag tror dock inte riktigt att förtrollningen kring tomten är bruten än, det bara råkade vara så att farfars fru var tomte just i år...

Trist förresten med sjuk lillebror, hoppas han får öppna sina klappar snart. Kram

Kaspara sa...

Hei Lotten!
Så synd at lillemann er syk! Håper han kvikner til snart. Hos oss er også lillemann litt syk.Hadde feber nå i kveld. Det går feber, hodepine og kvalme her i byen for tiden. SÅ mange har hatt det.
Deilig soverom dere har på landet! Er det plansjer alle disse bildene over senga tro???? Fantastisk samling i så fall!! Jeg ønsker meg så utrolig en skoleplansje.
I kveld slapper vi av hjemme, og det er så deilig. Ha det fint på landet, og tvi tvi for lillemann!
Stor klem fra kaspara

Maria sa...

Hoppas att Lilleman kryar på sig. Kan säga att det även pirrade i mammans mage innan tomten kom. Tror att barnens pirr smittade av sig...

Kardemomme sa...

Heisann Lotten :)Så synd med lillegutten som er syk! Det er utrolig mange som er syke akkurat nå..Vår lille nevø som var her julaften hadde influensa men følte seg frisk nok til å åpne pakkene sine heldigvis..Stakkars alle barn som har gledet seg til den store dagen og har endt opp med å bli syke.
Så nydelig soverom dere har på landet. Er det gamle skoleplansejr som henger over senga? Nydelig er det i hvertfall! Håper ellers at dere har hatt noen fine dager sammen! Jeg har ikke rukket å blogge så mye ennå men i dag skal jeg sette av litt tid..Har jo savnet dere vet du ;) Stor juleklem fra Kardemomme :)

Efwa drömmer om Provence sa...

Hoppas lillkillen blir frisk snart.
Jag är lite avis på de fina tavlorna över sängen. Sådana skulle jag också vilja ha.

Önskar dig en bra fortsättning på julen.
/Efwa

Kardemomme sa...

Hei Lotten :)Kaspara har jo akkurat kastet seg ut i heklekunsten og nå er det din tur ;) Bare prøv! Tror du skal bli forbauset over hvor lett det er..
Lykke til :)Klem fra Kardemomme