torsdag 8 januari 2009

Snö i Göteborg

Foto: Lotten
Inatt har det snöat till barnens stora förtjusning. Men när det snöar här i Göteborg gäller det att vara snabb med kameran för till eftermiddagen kan allt vara borta, tyvärr! Det är nog enda nackdelen med att bo här på västkusten tror jag..... ja, förutom att vi inte har en del roliga butiker som finns i huvudstaden då... men det är en annan historia ;-)
Nu när vardagen är tillbaka skall jag börja med nyårslöftet - operation röjning! Jag skall rensa ur förråd, garage och alla andra gömslen på onödiga saker. Jag tänker som så att det jag inte har använt de senaste året skall ut härifrån. Svårt för en samlare som mig... mycket bra-att-ha-saker överallt. Men det finns undantag såklart - mina tyger och sytillbehör såklart. Men tanken är att de skall få ett alldeles eget kryp-in när allt annat är utstädat.
Här nedan är en sak jag hittade i mina gömmor. En tvättsäck som min mamma sytt på 50-talet. Visst är den fin?! Jag brukar ha den med när jag är ute och reser att ha min smutstvätt i....


Foto: Lotten

4 kommentarer:

Anonym sa...

God formiddag, Lotten!
Ja, jeg kan tenke meg at de søte gutta dine var lykkelig for snøen!
Her er et ørlite lag på bakken, og selv det utløste jubel.
Rydding ja, det burde jeg starte med også. Mannen min ville lovprise meg for det. Jeg er nok den største rotekoppen av oss. Mannen min ville helst ha tellekanter ala militæret.
Mest av alt skulle jeg ryddet loftet, men i disse dager er det iskaldt der, så det får bero litt.
Den skittentøysposen moren din hadde sydd var bare fin! Nå fikk jeg lyst til å sy noe lignende med en gang! Farlig med all den flotte inspirasjonen en får her i Blogglandia. Jeg kaster meg jo over tusen ting på en gang. Det så så morsomt ut å applikere slike små klær.
Ha en glad dag i et snøfylt Gøteborg! Klem fra kaspara

Mina sa...

Hei!

Ja, den med elefanter på synes jeg også er herlig! Håper, håper, håper det blir stoffer derfra etterhvert også!:)

Så fin den skittentøyposen var! Synes det er så fint med sånne søte applikasjoner!:)

Ha en super dag!

Maria sa...

SUperfin tvättsäck! Så bra att göra en sådan lite vackrare. Tycker speciellt om kjolen med zigzag-band!

Anonym sa...

Hei Lotten :)Så utrolig søt vaskebag moren din har sydd og så heldig du er som har fått den!
Jeg tiltrekkes alltid dukkeklær og miniklær som er applikert eller heklet..Det er så søtt!
Rydding er mitt nyttårsløfte til meg selv..Alle rom i huset bær vel egentlig ryddes, men det er verst i boder og garasjen..Det er en stor jobb men følelsen etterpå er ubeskrivelig god..
Mine heklede firkanter er ca 7 cm i diameter men det skal hekles med en farge rundt hver og en av de så de vil bli større..
Jeg bruker et bomullsgarn som heter "Sport" og det er beregnet til pinnestørrelse 3,5 til 4..
Jeg har også lyst til å prøve meg på et helt teppe..Man kan jo hekle så mange firkanter man klarer og så får teppet bli så stort som det blir..Jeg skal bruke en stund i sofaen i kveld også..Nå har jeg akkurat kastet ut pepperkakehuset som vi har hatt litt vanskelig for å ødelegge etter all kos og jobb med å lage det..Og så har vi vært på loftet med julepynten..Godt å ha det gjort! Men jeg vet at om noen måneder vil jeg glede meg til å hente det fram igjen..
Ha en fortsatt fin kveld Lotten!
Klem fra Kardemomme :)