måndag 12 januari 2009

Virkad korg på nytt....


Foto: Lotten
Ni som följer bloggen minns nog mitt första försök att virka..... en korg i trikåtrasor från Frosta Design. Den blev ju inte helt och hållet som den skulle och det berodde på att jag istället för att virka fasta maskor virkade smygmaskor bland annat ;-) Men man lär av sina misstag.... så nu har jag gjort ett nytt försök och den här gången blev den rätt. Nu kan den ju faktiskt stå riktigt stabilt i och med att den har en flat bottenplatta..... Båda korgarna funkar lika bra som "star wars"-hjälmar oxå... ett tips ;-)
Foto: Lotten

11 kommentarer:

Helga & Domino sa...

Jätte fina! vill ha...roligt meed egentillverkat

SaaX sa...

Bra jobbat Lotten, de bliv ju så söta. Har du fått paketet?

Maria sa...

DÅ skulle min son vilja ha en sådan där virkad korg. Han diggar ju STar wars!
¨De blev fina, bägge två!

Kardemomme sa...

Den ble jo kjempesøt Lotten!!
Sånne småkurver kan jo brukes til mye..Jeg har noen små på badet som vi har ringer, smykker og strikker i..Veldig fint med håndtaket!
Klem fra Kardemomme :)

Briggs lekehus sa...

så utrolig bra det ble!! Jeg har hatt lyst å prøve meg på frosta kurver jeg og. Men har ikke kommet så langt. disse ble jo fantastiske. Kanskje jeg skal prøve jeg og.. hmm.. spørs om jeg får det til. Iallefall; veldig fine!:-)

Mia Blanche sa...

Visst är de fina! Har också upptäckt de här. Kul present! Jag har en jättebra virkbok som heter enkelvirkning - minns inte författaren men jag har en bild på min blogg på ett par tofflor som jag brukar virka ur den boken om nån är sugen på ett enkelt projekt.
Fina dina blev!
Mia

Victoria sa...

Vad duktig du är - de blev ju jättebra! Bra Jobbat!

Kaspara sa...

Hei Lotten
Star Wars-hjelmer!!!! jeg må jo umiddelbart hekle slike til mine Star Wars-gale gutter!!
Synes du har vært kjempeflink! Tror simelthen ikke at jeg hadde klart det der, synes det ser ordentlig vanskelig ut.
I kveld er mannen på kortkveld med gamle kamerater og jeg blogger og hekler om hverandre. Måtte jo begynne på en pute i oldemorruter jeg også. Ble så inspirert av Kardemommes flotte pute.Min er det mest lilla på.
Ha en fin frikveld! Klem fra Kaspara

Mina sa...

Så fine kurver!:) Heklebasillen har kommet for å bli! Liker så godt lampen din i bakgrunnen der!

Klem fra Mina:)

It's a house sa...

Hej!
Jättekul att du har hittat till min blogg! Jag är nästan sjukligt nyfiken så det är spännande att få veta vilka ni är som läser min blogg! Kikade runt lite här och fick massor av inspiration, hit kommer jag gärna tillbaka!
Kram

Lisa sa...

Snygg lampa och korgar :) Gillar din stil! Vantarna där över är ju helt underbara att titta på, önskar att jag kunde virka :)

Tack för att du rösta på mig! Blir verkligen jätte tacksam, hade varit skoj att kunna unna sig lite färg att leka med nu när man är "arbets befriad" ;)