torsdag 5 februari 2009

Poppis loppis

Foto: Lotten
Igår var jag på en för mig helt ny loppis som jag upptäckte för ett par veckor sedan. Det roliga är att den ligger väldigt nära och ändå har jag inte vetat om den förrän nu.... I går var första gången jag faktiskt köpte något. Den här lampan som är förvillande lik dom jag köpte på Tradera för ett tag sedan. Just den här står just nu i sovrummet. Jag planerar att måla lampfoten på den här.... antingen vit eller kanske svart..? Just nu lutar det åt att den kommer att bli vit. Nu åker jag ut till landet ett par dagar för att ha 4 dagar ledigt med barnen. Återkommer kanske i helgen... annars syns vi nästa vecka!

9 kommentarer:

Sara sa...

hej Lotten!!! Vilken fin lampa, helt underbart snyggt. Jag har det tyget som är på lampskärmen. Det är superfint designtyg ifalla du vill köpa några meter...mvh Sara

Minmill sa...

Så fin lampe du har kjøpt på loppis. Jeg liker sånne lamper og prøve og finne noe lignende selv. Kos deg på landet med barna.

Annabell sa...

Fin lampa! Var ligger loppisen? Jag bor ju oxå nära antar jag!

Maria sa...

Hej!
Å, jag hittar just aldrig lampor på loppis. En massa annat, men inte lampor...borde ju råka på någon snart tycker jag...

Monika sa...

hej
vilken fin lampa!
Kul att hitta nya loppisar. Jag fick nyss reda på att jag har en på gatan bredvid! fint tradera fynd! jag har oxå lyckats hitta några favvisar som jag ska hämta på posten!
hälsningar
monika

Anonym sa...

Da jeg så bildet trodde jeg faktisk at det var samme lampen..
Men den er jo så fin at jeg hadde beholdt den i rødt..Hvis det passer til det andre du har i rommet den er påtenkt å være da..
Jeg skulle ønske jeg oppdaget en ny butikk med gjenbruk..
Plutselig er det ikke så spennende med de gamle lenger..
Det fylles nesten aldri opp med nye ting..Ønsker deg en fin tur til landet med barna :)
Klem fra Kardemomme

Ninas Drops sa...

Kjempefin lampe...
Litt enig med Kardemomme her kanskje...Fin slik den er synes jeg..
Det er et kjempe kupp ....
En sånn lampe vil jeg hå ååå hi hi...
Lete lete lete da...
Ha en fin dag hilsen Drops

trotsig sa...

Vilken snygging-lampa.

Nina sa...

Kjempefin lampe...loppis er underbart;)