onsdag 25 mars 2009

Pausbild...

Foto: Lotten
Min mamma sa till mig att det var dags att byta bild på bloggen för nu hade hon sett sig mätt på mina kuddar så här kommer en liten pausbild ;-) Nu är vi friska här igen och jag har jobbat två nätter. Sitter här och har precis stigit upp.... Ikväll eller imorgon skall jag börja tapetsera med alla småbitar av tapeter. Imorgon skall vi byta IKEA-hyllan oxå så jag får en vit som jag vill ha.... så nu börjar det dra ihop sig! Tänk vad lyxigt när mitt alldeles egna sy-krypin är färdigt! Hyllan på bilden ovan är en prylhylla som fick sig ett par lager av den gula färgen som jag målade stolen i. Tanken var att mina pojkar skulle ha den och sätta sina fina småsaker i.... men de verkar inte vara intresserade av den så den kanske kommer till nytta i mitt syrum...
Jag återkommer snart med bilder på framstegen i syrummet, hoppas jag.

3 kommentarer:

Bertil sa...

bara såå spännade! skynda till ikea;)

kram Linda

SaaX sa...

ååå vad spännande det är, kan knappt hålla mig. Ska bli kul och se ditt nya syrum. Måste säga att den där gula färgen är så upp piggande. Ditt syrum kommer att bli som en annan värld tror jag. Du kanske till o med flyttar in där för gått .)

Marthe sa...

God kveld:)

Du har en så fin og inspirerende blogg, har vært innom her flere ganger, men aldri lagt igjen kommentar. Det tenkte jeg å gjøre noe med:) Denne settekassen hadde en utrolig fin farge. Har en lignende kasse som jeg skal male og ha på et barnerom, og jeg tror den må bli gul. Likte også veldig godt de søte fluesoppene;)

Ha en fin kveld, jeg kikker innom deg igjen snart:)

Smil fra Marthe