måndag 20 april 2009

Likheter

Foto: Lotten
Likheten i mönstret är slående mellan grytlapparna och kökshandduken nedan av Lotta Külhorn. Eller hur? Handduken köpte jag på Designtorget i höstas och jag älskar verkligen det mönstret. När så grytlapparna dök upp på Tradera så slog jag ju givetvis till. De är märkta "Lena and Al Eklund, Lönborg" Visst är dom fina?!


Foto: Lotten

18 kommentarer:

fingerspitzengefühl sa...

Ganska lika men väldigt fina.

Kristina / Vackra drömmar och idéer sa...

Vilka härliga grytvantar! Det blir så mycket roligare att laga mat när man har såna fina saker i köket =)

makiato sa...

Grytvantarna är jättefina i både färg och form! Vem skulle inte vilja ha dem?!

Bertil sa...

riktigt coola!

Maria sa...

Hon har nog inspirerats av de mönstret kanske?!
Jag har en grythandske som är väldigt nött som jag fått av min mamma. Den ser lite lika ut i modellen som dina. Men vad var det för mönster nu igen...måste se om jag hittar den. Jag har haft den inramad.

trotsig sa...

Vilken fin blogg.

Grytvantar är något som behövs här. Sådana fina som dina vore något.

Monika sa...

Hej
Väldigt lika tycker jag...
men helt olika uttryck med dom olika färgerna.
Fint fynd
hälsar
Monika

Victoria sa...

Luktar lite plagiat tycker jag eller ska vi kalla det inspiration, det låter bättre! Men fantastiskt fina, speciellt grytvantarna! Ha en skön kväll, kram Victoria

SaaX sa...

HEEEJ!!! Jag har också det där grillvantarna, hur snygga som helst. Tror nog att hon har tagit efter något 70-tals mönster. De var ett riktigt fynd :)

Anna sa...

Jag var på föreläsning med lotta kulhorn för några år sen där hon berättade om sitt inspirationsskåp. Hon har tydligen ett stort skåp med en massa som hon tycker är fint som hon använder sig av sen i sitt skapande. Förmodligen har hon haft grytvantar i skåpet :=)

Re-dizain sa...

Lotta har troligtvis inspirerats av saker från 60-70-talet och med hjälp av sin kreativitet gjort snarlika mönster :-)
Vantarna är sagolika!
Kram

Persilja sa...

Jag tycker Lottas mönster ofta är gamla godingar som hon väckt till liv. Bra att nån gör det!

Kaspara sa...

God morgen, Lotten!
Så herlige mønstre og ting du viser. Spesielt godt likte jeg grytelappene, men så er jo jeg grytlapp-tokig, hi, hi!
Du haler inn så mye fint fra Tradera!
Jeg ser såååå mye fristende i nettbutikker og auksjoner men handler sjelden der.
Nå skal jeg en tur til søte, lille mamma og ta morgenkaffen der. Får sett henne mindre når jeg jobber.
I morgen skal jeg på det årlige, beste og største loppemarkedet i byen. Mannen min skal på dugnad i guttenes fotballklubb,og jeg skal spørre mamma om hun vil være sammen med guttene et par timer, mens jeg er på skattejakt. Gutta er sååå lei loppis. Jeg må være litt disiplinert og ikke hale hjem all verdens møbler. Det er begrensninger hvor mye møbler man får stappet inn i et hus.
Ellers er det fotballcup på søndag for eldstemann. Solen stråler og det er nydelig vær her.
Ha en flott helg, Lotten!
Klem fra Kaspara

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Ja, jag tycker grytlapparna är helt underbara. Och visst är mönstret lik´t!

Kardemomme sa...

De var kjempefine Lotten!!!
Både fargene og mønsteret!!!
Hadde kastet meg over dem om jeg hadde sett dem på et loppemarked jeg også! Det er litt pussig at det er lov med direkte kopiering
av mønster..Plutselig dukker det opp firmaer som tjener masse penger og blir kjent for et mønster som andre har designet..
Reddikene på vantene og Lotta k..var også veldig like..Ha en fin dag! klem fra Kardemomme :))

perlemor sa...

Hei Lotten, leste din kommentar til Kardemomme angående mønsterkopiering. Helt enig at det er en direkte-kopi, jeg vet også at Katvig nettop ble meste kjent også for den eplegrønne fargen som også ser lik ut på stoffet til Kardemomme. Jeg har hele tiden visst at de fant inspirasjon fra et gammelt 70 talls stoff de fant på loftet, men jeg visste ikke at de ble såååå inspirert;) Uansett så er det nydelige mønster både eplemønsteret og redikk mønsteret du har på dine fine ting. Og til slutt må jeg innrømme at jeg har også latt meg ved et tilfelle inspirere av et mønster på en rullgardin fra 70, der har jeg malt et bilde med det samme mønsteret, ikke helt ferdig ennå men kanskje jeg legger det it når jeg er ferdig:)

Kaspara sa...

Hei Lotten
Takk for hilsen! Ja, hadde jeg vært en rev til lappetepper og jeg ikke hadde blitt så frustrert underveis, skulle jeg sydd DET lappeteppet til deg!
Men du har jo din fine lappevegg å se på!
Ja, var ikke plastteppenenpå Plantasjen fine? Jeg tror kanskje jeg må ha et turkis også. Tenker også på at vi har begynt så smått med kjellerstua og der skal vi ha hvitmalt tregulv. Da er det flott med et plastteppe i glade farver.
Her blåser det, og er litt kjølig i dag. Definitivt ikke dagen for å ta ferje til Sverige, hi, hi!
Ha en finfin dag, kjærte Gøteborgerska! Klem fra Kaspara

disa sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看