torsdag 13 augusti 2009

Fynd och spindlar

Foto: Lotten
Så har nästan tre veckor gått på semestern.... men jag är ledig i nästan två till så det är ok ;-) Köket börjar bli något sådär halvfärdigt. Till helgen planerar jag att tapetsera. Skall bara foga kaklet idag och sedan börja spackla och slipa inför tapetseringen. Snart kan jag visa lite kul bilder. Idag visar jag bilder på ett par fynd jag gjorde förra veckan när vi var inne i stan. Ovan en duk i ganska krafig kvalitet, jättehärlig i färgerna. Halsbandet fick jag på köpet - personalen börjar känna igen mig nu på min favorit loppis ;-) Nedan är en bild på ett symärke som jag föll pladask för - det ingick i ett litet paket med flera märken för 10 kronor. Dom andra var inte så spännande som det här....

Foto: Lotten
...Och sist en suddig bild på vår sommargäst på landet. Eller den kanske bor där året runt.... Jag vet inte? En käck liten hus-spindel skall väl alla friska hus ha...?

Foto: Lotten


8 kommentarer:

Maria sa...

I love halsbandet!!

Sara sa...

Gillade de två första bilderna men den tredje kan du få ha för dig själv... :)

Re-dizain sa...

Visst är det kul att fynda:)
Sådana halsband älskar jag, har dessa i många färger men favvo är gult och rött. Fin spindel, viste inte att dom är så fina:))))
Kram från nykommen hem!

Therese sa...

Älskar duken och halsbandet......riktiga fynd!
Har själv snart jobbat min första vecka efter semestern, och jag säger bara: njut så mycket du kan av de veckor du har kvar, det känns alltid som att semestern varit för kort! *märkligt va?! ler*

Kardemomme sa...

Heisann Lotten :)Så utrolig fint du har gjort det her inne på bloggen!! Hvordan i all verden har du fått til dette tro??
Og velkommen hjem etter ferien :)
Halskjedene var fine og for meg er det gult som gjelder akkuart nå!
Edderkopper er ikke så velkomne hjemme hos oss heller brrr! Får alltid litt frysninger når jeg ser sånne selv om de jo er harmløse.
Du har funnet så fine stoffer i det siste! Barnestoffet var ekstra nydelig!! Håper dere har like fint vær som vi har her i oslo i dag! Endelig er det litt sommer igjen etter en lang periode med regn og atter regn! Stor solskinnsklem fra Kardemomme :))

Anonym sa...

Vad duktig du är på att fynda!
Er inneboende var mindre kul...

Sanna sa...

Åhh vilka härliga fynd du gjort du med =) Kul att du gillade mina fynd! Självklart vill jag byta bonad mot tapet =) hihi.. Älskar att byta saker!
Jag kan skicka bonaden nu i veckan som kommer =)
Kraaaam
Sanna

emmalill sa...

Hu den spindlen hade gett mig gåshud:S

Emmalill