onsdag 5 augusti 2009

pyssel på kvällarna...Foto: Lotten


På kvällarna framför TV´n har jag pysslat med att virka. Tanken var från början att jag skulle göra en halsduk till mig själv.... men det bidde något annat. Kanske en kudde?
Idag skall vi åka in till stan igen. Kaklet vi köpte häromdagen var fel vi fick med hem..... vi fick en matt variant av samma kakel men vi vill ju ha blankt! När vi ändå är inne hämtar vi tapeten som äntligen har kommit samt köper lite mer spont.... Nu börjar vi få lite eld i baken för vi vill ha klart köket innan mammas begravning. Hoppas att det går att få ihop med elektrikern, rörläggaren och klåp... förlåt snickaren.

7 kommentarer:

Kristina / Vackra drömmar och idéer sa...

Här är det också köksrenovering.. Väldigt mycket som ska göras som man inte tänkte på från början, så vi har blivit lite försenade.. Men det känns åtminstone som att vi är på gång.. Håller på och försöker fixa till en vägg som inte har en rät vinkel, det är lite svårt faktiskt! Hoppas att bygget går bra för er! Kram/Kristina

Bertil sa...

härliga färger du virkat i!

ha det så gott!

Rikke sa...

Herlige heklefarger =)

Lycke sa...

Jättefint du gjort!!! Önskar jag kunde...och framförallt hann....göra sådant, hihi...men endera dagen blir det väl...!!!Blir nyfiken på tapeten och kaket...du visar väl sedan!?!

Ja, jag är allt hemma nu, och det är superduperskönt, blev alldeles slutt av att resa jag...men visst var det fint i huset, älskar tapeten..och skulle gärna flyttat upp huset till de norra skogarna, hehe...för visst trivs jag allra bäst här uppe..hemma..mmm...

Önskar dig en härlig fortsättning på dagen, så höres vi strax om strax...

Hemmakramar Lycke

Karen Marie sa...

Nice - supre dejlige farver:0)

Kaspara sa...

Kjære Lotten
Herlig å sitte med hekletøyet (virkning) i soffaen på kveldene!
Tror det du har heklet må bli en superfin, glad kudde!!!
Jeg sitter med strikketøyet om kveldene. Strikker skjerf med hekla lapper på. Noen finner nok veien til den lille nettbutikken.
I morgen begynner far i huset på jobb igjen, og dagene blir liksom mer normalisert. Litt vedmodig er det når ferien er på hell, synes jeg.
I dag har vi bare slappet av. Jeg var i 50-årslag til en kollega i går. Det var 22 damer i partyteltet, vidunderlig mat, masse skravling og taler. Jeg er så glad i å skrive taler på rim, så jeg holdt en laaaaaang rimetale.
Nå mørkner det alt her.Så dyktig du er med renoveringen. Du er så misunnelsesverdig praktisk!!!! jeg er ikke det i det hele tatt, så jeg blit såååååå imponert!
Ha en god kveld med virkning og te?
Klemmer fra Kaspara

Sara sa...

vilka fina färger du har valt :)