onsdag 9 september 2009

Början till en samling.... och vinnaren utsedd


Foto: Lotten
Nu har jag jobbat två nätter och är ledig i två innan det är dags igen. Idag stack jag bort till favoritloppisen och sprang två stycken mätglas igen. Tidigare i somras köpte jag två på rea dessutom så de kostade nästan ingenting. Nu börjar det nästan likna en liten samling.....
Jag har utsett en vinnare i förra inlägget där ni fick tycka till. Som enväldig domare gjorde jag så att jag bad min stora pojk säga en siffra mellan 1-9 och han sa 1. Så vinnaren är - Lycke! Grattis! Maila mig din adress så kommer något litet på posten.
En kamerafråga till alla ni duktiga fotografer där ute - Min digitalkamera har helt plötsligt börjat ta så grumliga och grusiga bilder! Väldigt irriterande! Min kamera är en Canon Ixus 70, 2 år gammal. Den tog jättefina bilder från början... så det är något som har hänt nu. Har du någon idé om vad det kan vara så snälla säg till! Jag är helt grön vad det gäller kameror....

7 kommentarer:

Re-dizain sa...

Fin samling!
Vad fin tapet du har i bakgrunden:) Kul att den kom oskadd. Jag har inte använt än den jag fick från dig men snart.

Kattching sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Kattching sa...

ang kamerafrågan. jag har oxå en canon ixus och det händer ibland att min kamera tar grumliga bilder, då brukar d vara så att min dotter varit där med ett litet finger och petat på linsen utan att man märkt det, haha, så då måste man rengöra. men blir det "grusigt" så låter det ju som att upplösningen kanske har ändrats. kolla inställningarna.

Lycke sa...

WOAW!!! Va kul...äntligen fick jag bli en liten vinnare jag också...bra jobbat sonen, hihii...
Ska genast maila dig min adress vännen...alltid lika kul när det dimper ner något i brevlådan..tjoho!!!
Fina mätglas...kul att få en samling av något som man får vara lite själv om..tror inte det är så många som samlar på mätglas!!!
Kan tyvärr inte hjälpa dig med kameran..för jag är ett ufo när det gäller tekniska grejer själv..hoppas det ordnar sig..

Kramhögar Lycke

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Det går att lämna in kameror för rengöring invändigt av linsen. Kan vara det som är problemet. Att det kommit in skräp eller fukt..
Kolla på fotoaffären vad det skulle gå på!

Fina mätglas:)
Susanne

Maria sa...

Grattis till Lycke!

Du är som jag. Bara sådär hoppsan! Nu bidde det visst en liten samling igen =)
Och ofta något som jag inte alls planerat från början. Råkar bara vara så att jag hittar flera av samma sort...

Xstine sa...

sjekk for fingermerker foran på linsen, og sjekk eventuelt om du har gjort noe med iso-instillingene, setter du isoen for høyt så blir bildene grusiga :)