tisdag 15 september 2009

Emaljerad kanna

Foto: Lotten
Underbar emaljerad kanna som jag köpte på loppis i våras men glömt att visa.... Idag skall jag ner på stan igen för att klippa mig. Åhh vad det skall bli skönt att få en frisyr igen.... jag har inte klippt mig sedan tidigt i våras så jag är minst sagt "pälsig" nu.
Ett litet bord håller på att piffas upp med ny färg... kommer nog att vara färdigt för att visas upp i slutet av veckan...

2 kommentarer:

Kardemomme sa...

For en nyyydelig kanne med 70-talls blomst på!!! Og så ser jeg at du også har funnet et vattteppe eller to :)) Jeg har helt dilla på disse teppene og klarer ikke å slutte med å kjøpe dem..
Fant et veldig fint på loppis i helgen. Legger det øyeblikkelig ut på bloggen. Klemmer fra Kardemomme :))

Lycke sa...

Superfin kanna!!! Och att du fyndat prickiga koppen på loppis, fy vad avis jag blir, hihi...brukar aldrig hitta prickiga koppar på loppis!!! Vaddtäckena var ju superfina också...hittar aldrig sådana heller, hihi..
Ja, du jag skulle allt behöva en frisör jag med, men har inte fått tid hos min favoritfrisörska förrän en bit in i oktober!!!!

Och TACK så fantastiskt mycket för den lilla presenten!!!!
Blev jätteglad jag, precis i min smak, älskar ju virkade små konstverk, sådana färger och mönster som på tapetbiten...ska få plats på en vägg eller hylla någonstans hos mig...!!!

Kramhögar Lycke