torsdag 17 september 2009

En krans


Fotot: Lotten
Nu har jag kommit en liten bit på min virkade krans. Stommen är ståltråd som jag virkat runt med fasta maskor, Enkla virkade blommor har fått ett par lager med filt och avslutas med en knapp. Bladen är filt med broderi runt. Till sist tog jag en av mina fåglar jag sydde för längesedan och sydde fast i ringen. Jag tänkte sätta ett par flugsvampar och dekorera med lite band oxå men jag kunde inte hålla mig från att visa den för er....
Ursäkta den usla fotokvaliteten! Jag vet inte vad det är med min kamera nuförtiden....

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det är så bra med alla dessa inspirerande bloggar! Jag gillar alla färger hos dig, garanterat otråkigt :)

Sara sa...

Du har så häftiga saker på gång, roligt att följa. Den där kransen blir superfin...Hoppas vi får se slut resultatet...

Maria sa...

Fint Lotten! Ska bli spännande att se fortsättningen också.
Ha en bra dag!!

Anonym sa...

Hitta precis hit. Ispirerande blogg.Milla:)

Lycke sa...

Men guusis vad fin den blir!!!! Du har verkligen talang för detta och jag önskar så att jag kunde!!! Får bli ett senare projekt för jag har ingen som lär mig..!

Visst skrev jag hur glad jag blev över vinsten jag fick!!! visar den i dagens inlägg och båda grejerna kommer absolut att inlemmas i det som pryder här hemma..älskade både virkade lilla konstverket och tapeten...
Härlig helg till dig..!

Kramis Lycke

Lycke sa...

Haloj kära Lotten!!!
Och vet du vad???? JAG HAR FLYTTAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tjoho..befinner mig nu installerad på blogspot jag med och det känns alldeles uuunderbart!!!!
Har suttit och försökt fixa till min blogg där hela dagen, och det är massor kvar att fatta för mig, men mycket är också klart, så det är bara att köra och tuta!! Blev så less på bloggagratis när besöksstatistiken sjönk från 600/dag till ca 100/dag, utan att få ett svar om varför när jag mailade dem...så det var inget svårt beslut, och jag har funderat på det mycket längre än så, men inte orkat sätta mig in i allt!!!

Du finns med bland mina första inlägg där, hihi...gå in o kolla så förstår du!!!

Kramhögar Lycke

Kardemomme sa...

For en søt krans Lotten!!! Du har uendelig mange prosjekter på gang hele tiden!! Men det er jo så koselig å følge med på alt dette!
Skjerfet som Kaspara har sydd var også helt nydelig!!
Nå må jeg finne dyna! har hatt planer om det siste timen men der er så vanskelig å legge seg når man heller vil sitte oppe og blogge ;)Nattaklem fra Kardemomme :))

Lycke sa...

OOOja!!! Jag älskar det och har det på mig hela tiden nu, hihi...dotra försökte stjäla det av mig tidigare idag, men jag lyckades trilska tillbaka det...!

Härlig lördagnatt till dig!!!
Kramisar Lycke