fredag 11 september 2009

Inte visade fynd

Foto: Lotten
Det här fina tyget "Lejon" av Gunilla Axén budade jag hem på Tradera för ett tag sedan. Det är sytt som en gardin med bågar idag men jag skall göra om det till kuddar. Jättefin och tjock kvalitet.
Foto: Lotten
Dom här två tabletterna köpte jag för 10 kronor på loppis. Jag har inte hittat någon signatur.... Underbart mönster är det iallafall. Ikväll skall jag jobba igen. Hoppas att ni får en trevlig helg!

6 kommentarer:

Sanna sa...

Åhh vilka fina fynd du har gjort! =)
Mmm hoppas hon gillar mina saker..men tycker ärligt talat att det är lite knäppt om allt i en butik skall vara i en still..ja menar om man skall få sålt måste man ju kunna locka många olika kunder med olika smak..men men jag kan väl ha fel..
Skålen är gjort utav en loppisduk som jag stärkt med lim och vatten.. =)
Ha en trevlig helg!
Kraaaaam
Sanna

Kattching sa...

åh lejontyget är ju så underbart! jag sneglade oxå på det på tradera ;)

Lycke sa...

Ja, visst blev det lyckat...blir alldeles glad varje gång jag kikar in i vardagsrummet nu...mmm...!
vilka härliga fynd..ja, det är en aldrig sinande guldgruva dessa underbara loppisar...ska se om ag kan hålla mig ifrån en tripp idag också..inte helt säkert, hehe...

Kramis Lycke

makiato sa...

Vilka fina tryckta tabletter. Dem skulle jag nog rama in och sätta på väggen, så fina tycker jag de var.

Trevlig helg!

Elin sa...

Vilken underbar blogg!

Sanna sa...

Svar: Ja tyvärr börjar ju loppisarna ta hutlöst mycket för dom riktiga "klippen", köpte en del på erikshjälpen idag..en del utav det skall ut på tradera oxå =) Håll tummarna att det blir lite pengar där med.. =)
Nyfiken fråga, vad letar du efter där nere på loppis då..tänkte om jag skulle hålla ett öga öppet åt dig här uppe.. =) hihi..

Ha en superfin helg!
Kraaaaam
Sanna