torsdag 29 oktober 2009

Höstlov och shopping

Foto: Lotten
Först vill jag tacka för alla snälla kommentarer i mitt förra inlägg! Det känns ju lite läskigt att visa sig så på bloggen när man varit anonym i 2,5 år. Men det gick ju bra ;-)
Jag är fortfarande på landet och har höstlov. Jag hade stora planer på att få färdigt mitt nya lapptäcke men det enda jag har åstadkommit är 20-30 lappar. Inget hårt dagsverke med andra ord ;-) Igår var vi inne i Göteborg och handlade lite och uträttade lite ärenden. Den virkade filten ovan hämtade jag ut på posten. Den är från Rice och precis så fin som jag trodde. Nedan ser ni en närbild. Älskar färgkombinationen!

Foto: Lotten
Jag fick ut en liten summa pengar efter min mamma som jag spenderade på något som jag önskat väldigt länge... En laptop! Jag köpte min på Media Markt för 4500 kronor. Den har en stoor skärm och det var mitt enda krav egentligen... förutom att den duger att surfa på ;-) Jag tror att vi kommer att trivas bra ihop.... Återkommer snart med ett boktips!

Foto: Lotten

10 kommentarer:

makiato sa...

Oj, vilken fin filt/överkast! Underbart. Kul att få en ny dator också som en bonus. Fotot på dig nedan är jättebra!

Jo sa...

Vilka fina färger! Jag är oftast mer återhållsam i mina färgval, men jag försöker att "våga" lite mer. Bra att du visar fina färger som sporrar mig att kliva utanför mina ramar! :)
Härligt med ny dator! Min egen dator vägrar använda det trådlösa nätet, så jag är tillbaka till sladdeländet. Suck. En ny dator skulle med andra ord sitta fint hos mig också!

Kardemomme sa...

For et supert teppe!!! fargene var jo råfine!!! Gult og grønt er så fint i kombinasjon! RICE har så fantstisk mange flotte produkter at man aldri går lei! Dessuten kan de det med fargekombinasjoner!
Nydelig soverom å sitte med pc'en som visst også er ny :))
Herlig med ny dator :))
Ha en fin torsdagskveld! klem fra Kardemomme

Beata sa...

Vilken fantastisk filt!

Maria sa...

Tillykke med den fine pc - dejligt :-)
Og tæppet - det er godt nok også fint, passer rigtig godt ind på soverummet ser det ud til.

KH Maria.

Perislja sa...

Ojojojoj så fint täcke/filt!
Och grattis till laptopen. Det vill jag också ha, så kan man smyga undan och sätta sig nån gång. Eller ta den till ett kafé! Det vore skoj! :D
Så fin du är! Vilken pangbild. Visst har vi sett dig bakifrån med Kaspara? Eller blandar jag om nu? Välkommen "ut" iallafall.

Re-dizain sa...

helt ljuvlig filt...och så fint den passar i miljön...stort grattis för lapptoppen!
kram

I Veras hus sa...

Åh Rice Rice Rice, man kan fylla hemmet med bara Rice..så fint så fint.
När man har en laptop undrar man hur man klarat sig utan förut, märkligt :)

Kram!

Randiga Tråden sa...

Underbar filt,roligt att få en ny dator. Brittmari

erry sa...

Underbar filt!

Synd att du inte hittade några pumpor på landet...