lördag 17 oktober 2009

Karta

Foto: Lotten
På loppis sprang jag på den här kartan. Kunde inte låta bli att köpa den... trots att jag inte vet vart jag skall ha den. Jag har egentligen inte plats för den... men den var ju så härlig ;-) Får känna efter lite... se om den finner sin plats. Annars kan jag ju alltid sälja den...
Hoppas att ni får en trevlig helg! Vi skall hem till svågern med familj och ha trevligt. Ses!

4 kommentarer:

Lycke sa...

Jättefin karta!!! Sådana är aldrig fel och jag faller för liknande, gamla planscher och sådant, men vet sällan vart de ska, hihi..önskar man hade en sommarstuga att inreda med sådana!!!
Kollade upp tyget och det kostar 180 kr/metern - alltså 90 för en halvmetersbit, och jag har inga pengar just nu...men fundera på det, så kanske du kan sätta in vad det kostar + frakt och jag kan skicka ändå!!!

Lördagskramar Lycke

Kaspara sa...

Kjære Lotten!
Lykkelige menneske! Er det virkelig mulig å finne slike skatter på loppis?!
Jeg har alltid vært fascinert av kart og er så glad i å undervise i georgafi. I min skoles kjeller bor det mange gamle flott kart, men jeg tør ikke spørre om å evt. kjøpe et av disse. Er litt beskjeden slik faktisk, selv om jeg skravler som en foss ellers, hi, hi! Det vet du jo alt om!
Det er jo flott å ha et sånt kart hjemme hos dere eller på hytta, dere som har barn osv. Synes barn ofte blir opptatt av kartverk og geografi, og særlig gutter har jeg erfaring med fra skolen.
Her slapper far i huset og jeg av på hver vår data. Vi fikk aldri somlet oss ned i stua igjen etter at gutta var lagt.
Far i huset har det sååå hektisk nå, og det er ikke mye vi ser han. Han leser og leser statsbudsjettet og ser hva det innebærer for vår kommune.
Ønsker deg en fin, solrik helg, Lotten!
Klemmer fra Kaspara

Susanne sa...

Kartan är jätte fin..känner igen detta man hittar något man gillar.. hmm plats? men men gillar man det tillräkligt följer det hem... men men man brukar finna plats...

Maria sa...

Det är så kul - du är så tydlig för mig med din smak och stil. Känns direkt som LOTTEN när jag ser kartan. Kan se saker typ på loppis som är DU!