torsdag 5 november 2009

8 bilder - kök

Foto: Lotten

Fortsätter min utmaning från gallerry och idag visar jag 8 bilder från mitt kök. Blev mest närbilder eftersom jag inte gillar mina köksluckor som är i björk. Jag vill ha vitt kök så fort som möjligt.... Tyvärr ligger det långt fram i tiden eftersom vi måste prioritera andra saker först. Vi har en skada på fasaden som måste åtgärdas och vi ligger i tvist med företaget som byggde området..... Dyr historia både vad gäller advokater och själva åtgärdandet :(

8 kommentarer:

Kaspara sa...

God morgen, Lotten!
Hvilken herlig farve-vitamininnsprøytning på morgenen!
Du har jo så mange flotte ting å hvile øynene på på kjøkkenet ditt, at jeg vil tro at eikeinnredningen kommer helt i bakhånd. Men,...jeg vet jo hvordan det er her jeg går og ønsker meg hvite gulv av hele mitt hjerte i stuene og grått gulv på kjøkkenet og i hallen.
Det melkeskiltet du laget er bare så utrolig flott! Har virkelig sansen for det! mange fine skjærebrett og det fine gulblomstrete blikkfatet.
Her er eldstemann fremdeles hjemme fra skolen. Han verker i hodet og kroppen, men det var ikke noe feber til morgen i dag. Jeg føler jeg er mye bedre, og er i full sving med å bake rundstykker og sy hjerter. Nå skal jeg ordne med papir osv. til eldstemann så han kan klippe/lime litt ved siden av symaskinen min. Siden jeg skal på dette markedet før jul, må jeg nesten få sydd i allefall litt hver dag.
Ha en finfin dag! Klem fra Kaspara som ikke smitter via kommentarfeltet!

KATTCHING sa...

brickorna med hjärtan på va verkligen söta! :)

Tove sa...

For et herlig kjøkken! Så mange flotte detaljer, et virkelig gladkjøkken:) Hadde trives her inne!

klem

Jo sa...

Vilket glatt kök du ser ut att ha! :) Jag har tänkt mig ett färgglatt sådant ute i vårt ruckel, så här har jag ju massa fin inspiration från dig!
Vad tråkigt att ni måste dras med fasadtjafs. Är det ett hyfsat nybyggt hus också? Jag "hoppas" isåfall att ni är fler i området som har samma problem, så ni är lite fler som fajtas mot byggföretaget! Det är ju snordyrt med både advokater och fasader... :/

Lotten sa...

Jo - Vårt hus är 11 år gammalt och vi han anmäla fasadfelen precis innan 10-årsgarantin gick ut så vi hade tur. Vi är ett område med 50 hushåll så vi är många som slåss tillsammans. Annars hade det aldrig gått.

erry sa...

Härliga bilder, som vanligt! Vi har också luckor i björk, som jag inte gillar så värst (hade också hellre haft vita!) men jag trivs väldigt bra i vårt färgglada kök ändå! Ditt kulle jag nog också trivas i :)

Re-dizain sa...

Me love...äkta godisbitar....

Lycke sa...

Å, vilka underbara bilder du visar!!! Måste se till att få ihop lite 8-bilder jag med!!!

Kramar Lycke