fredag 6 november 2009

Bambis pappa


Foto: Lotten

Jag köpte tidigare i höstas en liten fin Bambi från nätbutiken anyhow Nu när jag såg att de hade fått in Bambis pappa var jag ju tvungen att köpa den med ;-) Jag vet inte vad det är med hjortar och rådjur.... men något magiskt är det som gör att man inte kan motstå dem.

Tack för alla snälla kommentarer och mail..... det här året har varit fruktansvärt tungt och jobbigt. Vi har haft 3 nära dödsfall i familjen på 6 månader och det tär ju givetvis. Ibland önskar jag att man kunde ta det som barnen gör det.... som något väldigt naturligt och inget konstigt alls. I deras ögon var ju både farfar och mormor gamla. I våra vuxnas ögon var de ju inte alls gamla - 67 och 65 år! Ingen ålder alls! Gammelmormor däremot som dog i maj var ju ändå 91 år... och senil. Idag skall jag fixa lite här hemma, kanske sy lite och städa.... imorgon blir det jobb igen. Ha det gott och trevlig helg!

3 kommentarer:

Susanne sa...

godmorgon.. först vill jag beklaga sorgen, och vet att när döden kommer på beskök tar han alltid med sig sällskap på 3 säger vi här uppe.. ni torde då kunna lägga detta tunga bakom er nu...
men att mista sin förälder är aldrig lätt.. en så stor bit av en slits bort... en tomhet infinner sig som tar tid att hela... om den helar helt.
Barn är fantastiska och dom ger en all den energi till baka!

Hoppas trots sorg att ni får en fin helg..kram..

Susanne sa...

Hej igen nu vill jag sitera bambi.. ja dessa små hjortar är väl bara för söta....tycker mycket att de symboliserar barndommens rena vackra...

Matilda K sa...

hej hej

Så tråkigt att höra att din svärfar gått bort (även han för tidigt!) Puh. Livet är verkligen inte att leka med alla gånger.

Väldigt fina hjortar du visar, älskar såna. Kul med fotoutmaningar, kanske ska hoppa på nåt liknande för att lägga på ytterligare göromål i min allmänna kaos : )
Kramar
Matilda