fredag 20 november 2009

Nya tygfynd


Foto: Lotten

Äntligen fredag och ledig efter 3 nätter och en natts ordentlig sömn. Igår smög jag iväg en sväng till loppisen och sprang på ovanstående jukgardin för en guldtia. Den är i någon slags syntet tror jag.... lite silkeskänlsla när man känner på den. Jag har redan sytt en liten sak med den men det visar jag en annan dag ;-) Elefanttyget nedan är en IKEA-klassiker från det glada 70-talet om inte jag har helt fel..? Jag har det tyget i tre olika färgställningar: röd, blå och nu gul. I ärlighetens namn så hade jag redan ett gult babyörngott som är min stora killes älsklingskudde.


Foto: Lotten

I helgen jobbar jag igen och nästa vecka är det dags för begravning igen.... Känns tungt! Nu får det vara slut med begravningar.... Jag har ju varit på tre det senaste halvåret!

Igår fick vi tummen ur och skruvade ihop det nya skrivbordet som skall in på A´s rum. Det kommer att bli jättebra när allt är iordning. Bilder kommer när det är klart.... Ha en trevlig helg!

8 kommentarer:

Loppan Lorum sa...

Härliga tyger! Jag blir jättesugen på att åka till loppis imorgon och leta fynd, men se det blir inget med det. Har shopping-stopp tills jag gjort klart alla påbörjade projekt nämligen... Så i helgen blir det till att hålla sig i stugan och slipa och måla och sy för glatta livet. Trevlig helg!

Matilda K sa...

Titta vilka fynd du gjort!
Begravning är tungt. Ta hand om dig och ha en fin helg,
Kram
Matilda

Tant Grön sa...

Oj, oj, oj vilka tyger. Jag blev nog lite avis nu tror jag, trodde att jag funnit den ultimata julgardinen till köket, men frågan är om inte din är snäppet värre, hi, hi.

Hoppas begravnigen blir en fin och lugn en... att den gör det den ska liksom.

Jag var på en begravning där en av gästerna kastade sig på kistan, det var riktigt jobbigt. Så om inte det händer dig så... ja då blir det en fin begravning.


Nu så här efteråt när jag tänker på det så känns det mest komiskt, men det var det ju inte då förstås :-)

Usch jag tycker det är så svårt med begravningar och bortgång, vet liksom inte hur jag ska hantera det, vi får ju inte riktigt någon övning på det i Sverige, här råder ju en "sköt dig själv och skit i andra" mentalitet.

Vad vill man med en begravning? Jo man vill ta farväl i lugn och ro och inte att någon ska kasta sig på kistan. Känslostormande uttryck är inte heller något som vi lär oss att hantera, viska vara så kontrollerade hela tiden, hjälp!

Ja, ja, jag hoppas iaf att det blir en fin begravning och att ni känner att ni har tagit farväl.

Re-dizain sa...

fina fynd:)
Antar att gardinen skall bli julstrumpa...Ha det bra..

Helena sa...

Åååå.... Vilka underbara tyger! Begravningar är tungt.... Men gott när de är över och man kan "gå till nästa fas" på något sätt....
Hoppas det går bra!
Kramen Helena

Susanne sa...

hej.. vilka fina fynd.. ska bli roligt och se vad det ska bli :) Ikeas elefant tyg är så fint läste på aftonbladet om ett företag som ska endast sälja gamla ikea saker :)
Begravningar är tunga en dag innan ,dagen och en dag efter har man huvudvärk... jag skulle anställas som offentlig gråterska jag gråter bara av tanken och brukar gråta så jag får ont i öronen..
tänker på er!

MissKatka sa...

Ja elefanttyget skulle jag inte tacka nej till

erry sa...

Vilka underbara fynd du gjort, både tygerna och ljusstaken! Härligt att du fick något du önskat dig som motpart till det tunga du tvingas gå igenom just nu. Hoppas du har det bra!