onsdag 11 november 2009

Vardagsrum - 8 bilder

Foto: Lotten

Här kommer den sista serien bilder i gallerry´´s utmaning. Jag missade ju första dagen då man skulle visa sitt vardagsrum.... så nu kommer det idag istället. Det flesta bilderna är ju repriser....iallafall för mina trogna läsare ;-)

Trodde inatt att jag hade tandvärk... det gjorde ont i tänderna på vänster överkäke och kände som om ett skal från ett popcorn hade fastnat. Jag hade inte ätit några popcorn bara... Hem och gjorde rent med tandtråd och ordentlig borstning.... och när jag vaknar visar det sig att det är halsen som gör ont. Hur skumt är inte det då...? Inatt är sista natten för den här veckan. Skönt!

11 kommentarer:

erry sa...

Wow, så fina bilder! Älskar tapeten och kuddarna, och allt!!
(Kul att du la ut vardagsrummet också:)

Svar: Tack, jag är nöjd, allt blir så mycket bättre med lite färg! :) Spegeln får nog också ha sig en liten omgång, tapet eller färg.

Kram ^_^

Simon sa...

Jag har med Kulkue ifrån marimekko på väggen!

Krickelin-Krickelin sa...

Himla snyggt. Älskar det marimekkotyget. :)

MissKatka sa...

Åh du/ni har ju så mycket fint. Har inte orkat kommentera på dina andra inlägg med åtta bilder för dessa influensor har som tagit musten ur mig. Men det har varit en fröjd för ögat. Tänkte ta mig an utmaningen när jag kryat på mig.

lycke sa...

Underbara vardagsrumsbilder!!!!! Jag har kreativitetsrumm vanligt!!! Jaa, du, detsbilder idag, hihi.. förstår sig på kroppen sin- har halite efter so är inte alltid manft alla möjliga konstiga småkrämpor de senaste dagarna:) o nu krampar datorn med - vill inte alls skriva emellanåt

Kramisar Lycke

Re-dizain sa...

Jag har redan varit här och sett dina fina prylar i vardagsrummet men förmodligen blev det något fel med inlägget..så fint det blev med små bambisar på Eet...
kram i massor

Karen Marie sa...

Så fine billeder - dejlige textiler!

Susanne sa...

Godmorgon... underbara bilder! jätte fint!
glädje sprider det!

Kardemomme sa...

Hei Lotten :))Herlighet så mange nydelige bilder du viser fra det supre hjemmet ditt!!! Skulle gjerne sett alt i en billedreportasje i et interiørblad!! Har du noen planer om dette tro??
Den rosa/oransje tapeten du har på soverommet er nyyyydelig!!! Hva slags fabrikat har den tro? Eller er det et stoff? Uansett har du utrolig god smak og jeg ville gjerne sett hele hjemmet ditt i stort format i en avis eller et blad! Ha en fin dag videre Lotten :))

Kaspara sa...

Hei farveglade Lotten!
Tenk å få vokse opp i et slikt farvegnistrende hjem tenker jeg.....
Heldige guttene dine! Her er det skikkelig vitamin-kick hele veien. Den bokstaven var da helt utrolig fin, Lotten!!! Er den ny tro?
Og så har jeg beundret bambi-brosjen din, så helt utrolig herlig!!!!
Håper ikke du blir syk nå, men at det med halsen bare var litt forbigående.
Her er vi helt friske alle mann og det er deilig.
Far i huset er ferdig med jobbingen nå. Det er mulig vi dukker opp i Gøteborg helgen 4.,5.desember. Det er i hvertfall den som ser mest sannsynlig ut nå.
Jeg skal jo delta på julemarked helgen før, og søsteren min har jubeleum helgen før det.
Håper du får en fin og FRISK dag i dag, Lotten! Klemmer fra Kaspara

Kristina / Vackra drömmar och idéer sa...

Härliga färger!! Önskar att mitt hem också var så ljust och fint!

Kram/Kristina