tisdag 8 december 2009

Pangfynd


Foto: Lotten

Dom här broderierna fyndade jag för en femma stycket på Emmaus. Dom skall få ett nytt liv har jag tänkt.... Broderier är nog det enda som fortfarande är billigt på loppis.
Idag tänkte jag ta mig in till stan en sväng. Skall köpa de sista julklapparna och hämta hem lite saker som varit utlånade till en utställning.
För första gången i hela mitt vuxna liv så är julklapparna i stort sett klara i tid.... Jag slipper stressa ut på stan med miljoner andra de sista dagarna före jul. Det känns väldigt skönt! Är ni klara med era julklappar?

13 kommentarer:

Johanna.B sa...

Svar: Tack så mycket! Det va en jätterolig dag på tryckeriet. Du har väl spanat in min nyöppnade shop hoppas jag?!

Ha en toppendag!

Kram
/Johanna

Minmill sa...

Hei Hei Lotten. Så mange herlige innlegg du har laget siden jeg var her sist. Masse flotte bruksfunn, herlig pute, nålepute. Jeg mister neste pusten når jeg er innom hos deg. Godt å finne inspirasjon hos deg kjenner jeg. Jeg har tenkt å sette meg med symaskinen denne uken. Jeg har fri fra jobb hele uken, og er hjemme og maler listeverk og regner med at jeg kan få tid til å sy og pynte litt i huset til jul.
Du spør om julegavene er klare, og jeg kan bare si nei, de er ikke det. Uff. I dag bør jeg få bestilt julekort fra fotoforretningen. Heldige du som er klar med det meste. Bare nyt dagene, Lotten og kos deg mye. Klem Minmill

Annabell sa...

Vad spännande att se vad det blir av broderierna! Nej, julklapparna är inte färdiga på långa vägar, önskade det. Sitter just nu med tråkig hemtenta och bara längtar ut på sta´n för lite julshopping.

Brita sa...

Heller ikke her er julegavene klare... Jeg er gravid i uke 38, og energien er ikke på topp og med bekkenløsning er ikke julegavehandel det som frister mest... Men jeg blir vel ferdig i år, og;)
Masse lekker inspirasjon hos deg:)

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Vilka fina broderier du hittat! Ska bli kul att se vad du tänker göra av dom :)

Kram

Kaspara sa...

Hei Lotten!
Å, så utrolig fine broderier! Jeg føler at man begynner å ta seg betalt for slike ting i Norge nå. En femmer pr. stk. var jo gratis!
Det er så moro å koble fine broderier inn i vesker , puter osv. Er sikker på at du kommer til å lage noe fint.
Ja, her har eldstemann og jeg fått streptokokk A. Eldstemann var hos lege i dag og jeg i går og nå sluker vi pencelin og det hjelper!
Eldstemann har feber i 39 og jeg er feberfri.
Vi har hotellrom i Gøteborg til helgen, men det spøker jo med hvordan det går nå..
Er spent på om de to andre kommer etter med streptokokkene eller ei. Du er jo sykepleier; hvor lenge bør jeg holde eldstemann hjemme fra skolen tro? Hva om han ikke har feber, er det for smittsomt for medelver eller er det greit?
Greit å ha helsepersonell blant bloggerne!!
Jeg lengter etter en Gøteborg-tur nå! Ungene hadde også gledet seg til Liseberg og det hele.
Så flink du er som er i havn med julegaver! Jeg kan definitivt ikke si det sammen. Nå som vi er inne om dagene, blir det jo ikke så lett å få handlet. Eller er det da man kaster seg over netthandel??
Ønsker deg en god førjulsdag! Vi skrives! Klemmer fra Kaspara

Simon sa...

Svar: Hehe gör det! Egentligen är det inte min stil men jag gillar dom ändå! :)

Re-dizain sa...

tänk du Lotten hur många timmar man lagt på att brodera dessa...finfina!
Skall inte du också göra ditt kök?

Kaspara sa...

Hei igjen, Lotten!
Vi vet ikke hvordan få pepperkakene tynne slik som de fleste andre lager dem. Vi kan ikke annet enn tykke pepperkaker, hi,hi. Tror nok vi ikke får kjevlet deigen så tynn som mange andre gjør. Muligens det er der det ligger.
Takk for for svaret på mine helsespørsmål! Det hørtes greit ut i mine amatør-ører også!
Vi skal i så fall bo på samme hotell.
Nå fpr vi se om vi klarer å holde de to gjenværende friske. Skal følge rådet ditt med youghurt. Kjøpte nettopp det i dag, så det passer jo ypperlig.
Ha en fin kveld. Klem Kaspara

HELLO TIGER! sa...

Jag älskar korsstygn!

Y sa...

nä, inte klar med julklapparna men jag har fyndat broderier på loppis. Din fjäril var hur söt som helst!

Maria sa...

Ser fram emot vad som ska ske med broderierna.
Jag är nästan klar med julklapparna, bara två kvar tror jag...

erry sa...

Älskar fjärilsbroderiet, precis mina färger !:)