lördag 19 december 2009

Pimpad lampskärm


Foto: Lotten

Jag tröttnade på min vita tråkiga lampskärm i sovrumsfönstret och pimpade den med en ren, textillim och härlig bollfrans från Gitte. Visst blev den lite roligare?
Jag håller på med en annan lampskärm oxå fast mer retro modell... men den får ni se när den blir klar. Just nu längtar jag tills vi får tid till att fixa iordning sovrummet. Förhoppningsvis innan sommaren ;-)

15 kommentarer:

Vibeke sa...

Den ble utrolig fin! Man blir glad av en sånn lampeskjerm :)

Susanne sa...

ÅHHH så fin den blev :)

Elin sa...

Så fin! Har letat länge efter ett par roliga lampskärmar. Detta var ju ett toppentips! Det ska jag komma ihåg. Du är så duktig. Gillar allt du gör.

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Jätte, jättefin! :)

Kaspara sa...

Heisan Lotten!
Den lampen likte jeg kjempegodt! Når jeg både elsker lilla og slike reinsdyr, hjorter og elger, er det jo en selvfølge at lampen din falt i smak.
Har vært så lite på bloggen i de siste dagene, at jeg ikke hadde fått med innlegget med kaspara-tingene. Håper farvene var greie for deg. Som jeg sa deg er jeg ikke 100 prosent fornøyd med monteringen særlig på den ene grytekluten, men du har så ofte nevnt disse, at jeg lot det stå til.
Her holder vi på å lage til lutefisk-middag. Både far i huset og jeg elsker det, og så kommer moren min som også bare elsker lutefisk. Vi har klar litt reservemat til guttene, men de har lovet å smake litt.
Ha en fin kveld, Lotten! Håper boksen med julesokken kommer trygt fram til deg.
Klem fra Kaspara

Randiga Tråden sa...

Snyggt.

Pillepalle sa...

Så flott det ble! For en god idé!
Hilsen fra Pillepalle

NOOK Elin sa...

Den vart jättefin!

Tove sa...

Så stilig:)

hatte och matte sa...

Men den är helt otroligt snygg! Duktiga du!
Kram!

Re-dizain sa...

Tänk vad lite bollfrans och applikation kan göra! underbar!

erry sa...

Åh, så underbar!

Sofia sa...

Helt fantastisk! Älskar bollfransar :)

Maria sa...

Mycket fin!
Jag har en blekt lampskärm som står i väntekö på att bli pimpad sedan i somras. Men just nu inga vårdgarantier och oändligt långa väntetider för vissa projekt i min atelje. =)
KRAM!

Gitte sa...

Wow, Wow, Wow!! Skriker högt av glädje, vad fin den blev och vad roligt det var att se!!! Undrar sa en flundra, har jag mailat dig nyss måntro?? (är inte säker på att jag har kopplat till rätt blogg??).