tisdag 12 januari 2010

Jag har såå tråkigt....Foto: Lotten

Nu är jag hjärtligt trött på att vara sjuk... Jag orkar ingenting eftersom jag inte få sova ens en timma i sträck utan att vakna med värsta hostattacken. Idag skall jag ta mig ut en sväng... jag skall köpa lite mediciner och mat - inget kul. Det enda jag kan sysselsätta mig med är virkning och läsning.... efter att Helena visade hur man gjorde sådan här kant på virkningen så har jag gett mig på ett gammalt projekt som blivit liggande. Rundlarna gjorde jag när jag precis började med virkningen. Tanken var att det skulle bli en sjal så småningom. Nu blev rundlarna lite mer intressanta så det ser ut att bli en härlig sjal om jag orkar hela vägen.... behövs kanske hundra till om det skall bli en bra storlek. Rundlarna är ca 5 cm stora nu. Nedan visar jag två armband som jag fått till under dom här dagarna oxå.... himla kul med sådan här små saker som går fort att göra. Vilken färgställning tycker ni är finast?Foto: Lotten

9 kommentarer:

KATTCHING sa...

det rosa och gula armbandet va riktigt fint! :)

Krickelin-Krickelin sa...

Vad härliga!! Jag gillar turkost och orange ihop. Men alla tillsammans blev ju störtläckert, det kommer bli en fantastisk sjal. Krya på dig.

Annabell sa...

Hoppas på att du snart är frisk! Jag gillar den rosa/gula bäst! Krya dig:)

Emma sa...

Den oranga med rosa kant var nog min favorit men alla tillsammans blir ju såklart bäst :) Snygga armband!

sofia sa...

påååh vilka tokfina armbad. nästan så jag vill göra en beställning. det rosa-gula var hur fint som helst. gillar det jättemycket!

Elin sa...

Jag tyckte de va lika fina allihopa. Kan inte välja någon!
Krya på dig!

Ylva sa...

Jag tycker det låter rätt gött att vara hemma och sjuk och virka.... Det får jag testa nån dag när lillen är färdig-inskolad på dagis.

Hoppas du kryar på dig snart, verkar segdraget.

Susanne sa...

hoppas du snart är fri den där eländiga hostan! turkos och orange gillade jag..
hoppas du får i hop dina resterande rundlar..snyggt!

till-vidas-ara sa...

Usch för att vara sjuk fortfarande!!! Jag känner mig rätt återställd, men nu är grabben min sjuk istället - så jag sjavar runt här hemma, virkar och har mig jag med :), läser spökhistorier med Lusse!!!
Rundlarna ser jättemysiga ut och jag är säker på att det blir en fantastisk sjal det där!!! Tycker båda färgställningarna var jättefina - och visst är man helt inne på dessa vårliga toner nu :)
Krya på dig!!

Kramar Lycke